Óriási! Pénzt kérnek a balatoni levegőért!

2017.06.25.
Nem lehet okunk a panaszra kérem, mert a magyar elme megcsillantotta zsenialitását. Mert kérem, mi magyarok már addig jutottunk, hogy konzervként áruljuk a balatoni levegőt!

Cristiano Ronaldo beszélt a pénzügyeiről – videó

2017.06.20.
A Real portugál zsenijét adóügyek miatt támadják, de most elmondta, hogy honnan van a pénz és mi lett vele.

Ocsmány divat – ki veszi ezt fel?

2017.06.20.
Nem könnyű megfogalmazni, hogy mi az, ami a képen látható. Nem ez az első alkalom, hogy megdöbbentő képet kapunk divatbemutatóról, de ez nagyon kemény.

Bernd Storck: "Felmerült néhány dolog" – videó

2017.06.14.
Bernd Storck szövetségi kapitány nem ment el az M4Sporthoz nyilatkozni vasárnap. Most előkerült egy videó erről.

Valamit partravetett a víz… Fizessenek a gazdagok!

2017.06.04.
Utoljára az izlandi partokról kaptunk olyan megdöbbentő fotót, mint amit most küldött az egyik olvasónk. A különbség annyi, hogy az északi országból származó képeken látható, partravetett bálnákért nagyon aggódtunk, ellenben az alábbi felvételen megszemlélhető cet jellegű élőlény inkább ijesztő.

BKV-jegyet kaptak a szegedi villamosra, pedig parizert kértek

2017.05.20.
Kecskés István
Szegeden megbüntettek az ellenőrök egy gimnazista osztályt, amelynek tanulói éppen kirándultak a napfényes városban, s ezközben villamosra szálltak. Jogkövető állampolgárként ehhez jegyet is vettek, ám mégis retorzió lett a vége, ugyanis a szegedi újságos BKV jegyeket adott el nekik, amit rendesen, ám feleslegesen kezeltek is a villamoson.

Ronaldo vs. Torres

2017.05.12.
A szerdai BL-elődöntő legpaprikásabb jelenete. Megvan az "eredeti" hangfelvétel.

Idézem ezt a parasztot – parlamenti beszólások (18+)

2017.05.08.
Szilágyi György felszólalása apropóján nézzünk néhány videót a parlamentből, amikor bizony olyan szaladt ki a képviselők száján, amit aztán később megbántak. Vagy nem.

Alkalmi gender tanterv (kezdőknek és haladóknak)

2017.04.25.
Eme tanterv, vagyis Fanterv seggit-séget foghat nyújthatni az új tanévben induló genderképzésben a neves magyarországi ELTE egyetemben. Ahogy én vakarom. (Bocs, de már elfelejtettem, hogy első nyelvem egyes szói, melyikek is.)
Címkék: ceu, gender, Soros, tünti

Így tüntiznek a grúz liberálisok Orbán ellen

2017.04.21.
Orbán Viktor Grúziában járt és a helyi liberálisok tüntettek is ellene Tbilisziben. Megszereztük a titkos jegyzőkönyvet a demonstráció előkészületeiről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?