Blogolj!

Szilveszteri híreink – MZP és a vodka, Fletó gulyása, Böde beszólása

2018.12.31.
Kecskés István
Vannak olyanok, akiket kellő humorral lehet csak komolyan venni, de akadnak olyanok is, akikből viccet kell csinálni.

Padlót fogott a bohócforradalom – még Risitas is kiégett (videó)

2018.12.23.
Pintér M. Lajos
Az internet vezető elemzője sem hagyhatta ki az MTVA-székházas ingyencirkusz vérkomoly értékelését. Mindent, amit Mission Impossible Ági, Pókember Ákos, Magzatpóz Laca, Löködős Detti és a haverok feledhetetlen, örök érvényű szánalomharcáról tudni érdemes – szigorúan szakmai szemmel!

Inkább egy unikornis, mint egy Márki-Zay

2018.12.23.
Pintér M. Lajos
A humor megsemmisítő erejével fektetik két vállra materialista keresztény celeb polgármesterüket a higgadt hódmezővásárhelyiek. Megvan a véleményük arról, mit tesz és mit tett közel egy év alatt városáért, amit látványosan ugródeszkának használ az országos politikába csörtetve!

A tüntizőknek kicsi a péniszük, de nem ez a legnagyobb baj...

2018.12.21.
Tömören összefoglaljuk, miért nem érdemes szerelmi partnerre vadászni az ellenzéki bohócpolitikusok és a sorosista kereszténygyűlölő, szánkóégető randalírozók szánalmas szeánszain. Uraim, figyelem! Vizuális típusok előnyben. Avagy: mi fán terem a liberalizmus?

Videó! Fikusz Kukisz az MTVA-ban

2018.12.19.
Kecskés István
Ledobták a padlóla. De nagyon dulván! Leleplező videó!

Kész röhej a hőzöngő Párbeszéd szánalomharcos csipetcsapata!

2018.12.13.
Pintér M. Lajos
Kíváncsiak vagytok rá, kik trágyázták szét a Parlament méltóságát, és kik bombázták szét Budapest nyugalmát a szerdai napon? Bemutatjuk a nulla százalékosságában is százszázalékosan felforgató Párbeszéd válogatott társaságát!

Ezt nem hagyhatod ki! A román baki eredeti kommentárral – videó!

2018.12.04.
Kecskés István
Nem volt könnyű, de megszereztük! Lerobbant a román ünnepségen az autó. Nekünk megvan a felvétel eredeti kommentárral. Nem hagyhatod ki!

Zászlóteszt!

2018.12.01.
Kecskés István
Van néhány egyezés a világban, akadnak például olyan országok, amelyeknek egyezik a zászlaja. Nem is kell messzire menni.

Maradona olyat mondott, mint még soha! VIDEÓ!

2018.11.26.
Kecskés István
Diego Maradonára lehet számítani az esős hétfő déutánokon. Az egykori világsztár jelenleg Mexikóban dolgozik edzőként. Csapata kikapott, a riporterek megkérdezték, ő meg válaszolt. Vagy valami olyasmi… 

Gender-gengszter

2018.11.25.
MadMax
Ismerik azt a viccet, hogy a nemzetközi tanulmányokkal foglalkozó professzorok és kutatók éves konferenciáján San Franciscóban, a Hilton szálloda liftjébe beszáll néhány férfi, és két nő?

Ezeket a cikkeket olvastad már?