Blogolj!

„Lábbal tipossák” – Gyurcsánynén is kifogott a magyar nyelv (videó)

2020.01.16.
Pintér M. Lajos
Hamar munka ritkán jó, márpedig Gyurcsányné kirohant, mint az őrült! Ez azért több mint égő: Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó nyomdokain halad a DK EP-képviselője, neki is beletört a bicskája édes anyanyelvünkbe.

Minek nevezzelek?

2019.12.31.
Mindig izgulunk, vajon születendő gyermekünk lány lesz, vagy fiú? Amíg tart a bizonytalanság, a legtöbben kiválasztják a számukra kedves nevet mindkét nemből. Akár többet is, elvégre nem mindig olyan nagy az egyetértés a szülők között.

Gendersemleges WC – Külön toalettet mindenkinek!

2019.12.18.
Több forrásból is úgy értesült a veszprémi „Veszpresszó“ helyi lap, hogy miután az egyik tanuló igényét követve a Lovassy László Gimnáziumban kialakítottak egy gendersemleges mellékhelyiséget, azt később mégis megszüntették.

Birkák előre!

2019.12.14.
Ragnar Volarus
Hol máshol történt volna mindez, mint Romániában. Élénk a fantáziám, de valahogy nem jelenik meg előttem a kép, ahogy mondjuk Székesfehérváron, Miskolcon vagy éppen Szegeden egy csapatnyi birka megbénítja a város főterét.

Gréczy Zsolt egy nagy kifli

2019.12.13.
Kecskés István
Ez a Gréczy Zsolt egy huncut, egy igazi nagy kifli! Nem akart ő semmit a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti szakértőjétől, csak felvette vele a kapcsolatot a leendő koalíció okán.

Geri és Feri – avagy nem zörög a haraszt...

2019.11.29.
Pintér M. Lajos
A net népe szerint Budapest főpolgármestere arra gondolt, hogy végre az asztalra csap. És a saját lábára áll. Aztán mégis akadt, aki kézen fogja.

Gendersemleges kontroller

2019.11.24.
MadMax
Bevallom, én itt most leestem a lóról. Már mindenki annyira be van szarva, hogy megbánt valakit, a lelkébe tipor, megsérti az érzéseit, hogy olyan hülyeségekre vagyunk képesek, amit nehéz felfogni. Bár talán a nem is a „vagyunk képesek” a helyes kifejezés, hanem a „vagyunk kényszerítve”.

Ági és Detti: azért vannak a jó barátok...

2019.11.23.
Pintér M. Lajos
Barátságszelfit lőtt Kunhalmi Ágnes és Szél Bernadett – de egyikük mosolya sem tűnik őszintének.

A sör a megoldás a román foci gyengeségére

2019.11.22.
Ragnar Volarus
A román foci nem éppen legfényesebb napjait éli. A 90-es években, de még a 2000-es évek első felében is meghatározó csapatnak számítottak, folyamatosan kijutottak a világversenyekre. Azóta viszont….

Karácsony Gergely kerékpárral ment volna Berlinbe!!!

2019.11.09.
Kecskés István
Mi mással ment volna!? Azzal jár mindenhova, még oda is, ahova a király gyalog megy.

Ezeket a cikkeket olvastad már?