Blogolj!

Őrült nagy mázlija volt az agyatlan román sofőrnek

2020.01.19.
Dorogi László
Nagy baj az agybaj. Különösen ha mások testi épségét veszélyeztetjük marhaságunkkal. Mint az az idióta román sofőr, aki se Istent se hazát nem ismerve rongyolt neki kis híján a szembe sávban a gyanútlan közlekedőknek.
Címkék: Románia

„Lábbal tipossák” – Gyurcsánynén is kifogott a magyar nyelv (videó)

2020.01.16.
Pintér M. Lajos
Hamar munka ritkán jó, márpedig Gyurcsányné kirohant, mint az őrült! Ez azért több mint égő: Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó nyomdokain halad a DK EP-képviselője, neki is beletört a bicskája édes anyanyelvünkbe.

Minek nevezzelek?

2019.12.31.
Mindig izgulunk, vajon születendő gyermekünk lány lesz, vagy fiú? Amíg tart a bizonytalanság, a legtöbben kiválasztják a számukra kedves nevet mindkét nemből. Akár többet is, elvégre nem mindig olyan nagy az egyetértés a szülők között.

Gendersemleges WC – Külön toalettet mindenkinek!

2019.12.18.
Több forrásból is úgy értesült a veszprémi „Veszpresszó“ helyi lap, hogy miután az egyik tanuló igényét követve a Lovassy László Gimnáziumban kialakítottak egy gendersemleges mellékhelyiséget, azt később mégis megszüntették.

Birkák előre!

2019.12.14.
Ragnar Volarus
Hol máshol történt volna mindez, mint Romániában. Élénk a fantáziám, de valahogy nem jelenik meg előttem a kép, ahogy mondjuk Székesfehérváron, Miskolcon vagy éppen Szegeden egy csapatnyi birka megbénítja a város főterét.

Gréczy Zsolt egy nagy kifli

2019.12.13.
Kecskés István
Ez a Gréczy Zsolt egy huncut, egy igazi nagy kifli! Nem akart ő semmit a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti szakértőjétől, csak felvette vele a kapcsolatot a leendő koalíció okán.

Geri és Feri – avagy nem zörög a haraszt...

2019.11.29.
Pintér M. Lajos
A net népe szerint Budapest főpolgármestere arra gondolt, hogy végre az asztalra csap. És a saját lábára áll. Aztán mégis akadt, aki kézen fogja.

Gendersemleges kontroller

2019.11.24.
MadMax
Bevallom, én itt most leestem a lóról. Már mindenki annyira be van szarva, hogy megbánt valakit, a lelkébe tipor, megsérti az érzéseit, hogy olyan hülyeségekre vagyunk képesek, amit nehéz felfogni. Bár talán a nem is a „vagyunk képesek” a helyes kifejezés, hanem a „vagyunk kényszerítve”.

Ági és Detti: azért vannak a jó barátok...

2019.11.23.
Pintér M. Lajos
Barátságszelfit lőtt Kunhalmi Ágnes és Szél Bernadett – de egyikük mosolya sem tűnik őszintének.

A sör a megoldás a román foci gyengeségére

2019.11.22.
Ragnar Volarus
A román foci nem éppen legfényesebb napjait éli. A 90-es években, de még a 2000-es évek első felében is meghatározó csapatnak számítottak, folyamatosan kijutottak a világversenyekre. Azóta viszont….

Ezeket a cikkeket olvastad már?