Blogolj!

Mourinho és a szírek

2016.04.04.
José Mourinhót akarja szerződtetni a szíriai labdarúgó szövetség a válogatott mellé. Van önbizalmuk. Az ország romokban, futball nincs, de kapitányt az szeretnének. Elképzeltem, hogy milyen ajánlatot adhattak a Special One-nak. A levél természetesen a képzelet szüleménye, ennél nyilván sokkal, de sokkal komolyabb a felvetés.

Ami nem megy, az nem megy...

2016.03.12.
Március 12-e nem aranyozott betűkkel vonul be a tiszalöki labdarúgás kalendáriumába. A település felnőtt és ifi csapata egyaránt Nagyecseden vendégeskedett. Elkezdett két meccset, egyet sem fejezett be és nem mellékesen kapott harminchárom gólt...

Aki nem ugrál, büdös tojás!

2016.03.01.
Szurkolókat toboroznak a Bocuse d’Or főzőversenyre Magyarországon – hallottam ma a hírekben. Nem tudom, hogy miként dől el, ki lehet majd drukker a viadalon, de azért elgondolkodtam ezen az egészen.

A futball befogadó közeg

2016.01.20.
A mifocink.com arról érdeklődött a labdarúgóknál, hogy elfogadják-e a melegeket a labdarúgó öltözőben. A kimutatás szerint a játékosok 94 százaléka utasítja el a homoszexuálisokat, vagyis akár azt is mondhatnánk, hogy a labdarúgók nem túl liberálisak. Ennek ellenkezőjét tudjuk bizonyítani egy abszolút reprezentatív felmérés közreadásával.

Yaffa, a kis édes

2016.01.18.
A Milan labdarúgócsapata jogi útra tereli a gambiai származású Yusupha Yaffa ügyét, aki a 2013–2014-es szezonban a rossoneri U19-es csapatánál is megfordult – 27 évesen… – írja az nso.hu. Teljesen megszokott és normális ügy. Olaszországban nem először történik meg, hogy egy szinte az öregfiúkban is bevethető játékos az ifik között futballozik. Megvannak az okok is.

Edzőkeringő

2015.12.14.
Nem jó ez így ahogy van. Edzők jönnek, mennek, klubok tárgyalnak, megegyeznek majd elbocsátanak. Sok időbe és sok pénzbe kerül mindez. Közben lényegében ugyanaz az edzői garnitúra forog körbe-körbe. Szóval nem jó ez így. Mostanában úgyis jók vagyunk sorsolásban, össze kell hívni még egyet.

Bernd Storck naplójából

2015.10.21.
Rugósfociban nem rossz a megbízott szövetségi kapitány Bernd Storck. Kirúgós fociban. Hogy szimplán megijedt az előttünk álló lehetőségtől, vagy csak nem tudja mit cselekszik egyelőre még titok. Mindenesetre megszereztem egy részletet a naplójából.

Adjátok vissza az Európa-bajnokságunkat!

2015.10.14.
Nekünk, kérem ez az Eb-szereplés jár! Nemhogy jár, hanem hogy ez vasárnap estétől kedd estig a miénk volt, szóval kedves izlandi és lett barátaink, valamint török és kazah felebarátaink adjátok vissza az Európa-bajnoki szereplésünket.

Véreink!

2015.10.13.
Csodálkozunk, hogy Spanyolország megverte nekünk Ukrajnát? Tele vannak magyar származású játékosokkal. A De Gea Dávid, Azpilicueta Cézár, Szent József Miklós, Alcántara Tihamér, Alcácer Ferenc, Farbregas Szeléndek, Etxeita Xavér, Iglesias Ferdinánd Ignác József, Gáspár Márió, Durán Emánuel, Suárez Ferenc. Ma este is lesznek magyar felmenőkkel bíró futballisták a pályán.

Pintér Attila levele a Videoton szurkolóinak

2015.10.04.
Úgy néz ki, hogy Pintér Attila lesz a Videoton vezetőedzője. A fehérvári szurkolók már a nevét skandálták szombaton a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen. Az egykori szövetségi kapitány tollat is ragadott és levelet írt az őt emlegető drukkereknek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?