Blogolj!

Edzőkeringő

2015.12.14.
Nem jó ez így ahogy van. Edzők jönnek, mennek, klubok tárgyalnak, megegyeznek majd elbocsátanak. Sok időbe és sok pénzbe kerül mindez. Közben lényegében ugyanaz az edzői garnitúra forog körbe-körbe. Szóval nem jó ez így. Mostanában úgyis jók vagyunk sorsolásban, össze kell hívni még egyet.

Bernd Storck naplójából

2015.10.21.
Rugósfociban nem rossz a megbízott szövetségi kapitány Bernd Storck. Kirúgós fociban. Hogy szimplán megijedt az előttünk álló lehetőségtől, vagy csak nem tudja mit cselekszik egyelőre még titok. Mindenesetre megszereztem egy részletet a naplójából.

Adjátok vissza az Európa-bajnokságunkat!

2015.10.14.
Nekünk, kérem ez az Eb-szereplés jár! Nemhogy jár, hanem hogy ez vasárnap estétől kedd estig a miénk volt, szóval kedves izlandi és lett barátaink, valamint török és kazah felebarátaink adjátok vissza az Európa-bajnoki szereplésünket.

Véreink!

2015.10.13.
Csodálkozunk, hogy Spanyolország megverte nekünk Ukrajnát? Tele vannak magyar származású játékosokkal. A De Gea Dávid, Azpilicueta Cézár, Szent József Miklós, Alcántara Tihamér, Alcácer Ferenc, Farbregas Szeléndek, Etxeita Xavér, Iglesias Ferdinánd Ignác József, Gáspár Márió, Durán Emánuel, Suárez Ferenc. Ma este is lesznek magyar felmenőkkel bíró futballisták a pályán.

Pintér Attila levele a Videoton szurkolóinak

2015.10.04.
Úgy néz ki, hogy Pintér Attila lesz a Videoton vezetőedzője. A fehérvári szurkolók már a nevét skandálták szombaton a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen. Az egykori szövetségi kapitány tollat is ragadott és levelet írt az őt emlegető drukkereknek.

Csődörök a csadorban

2015.10.01.
Semmi bajom a női futballal! Sőt! Szeretem a női labdarúgást! Mondjuk nem nagyon, de egy kicsit igen. Már csak azért is, mert olyan dolgok történnek a sportágban, mint például az, hogy nyolc férfi szerepel a női válogatottban. Csadorban.

Levél az UEFA Fegyelmi Bizottságának

2015.09.17.
Nekünk, akik nem kaptunk jegyet a Románia elleni meccsre, ugyanúgy megvan a felelősségünk a találkozón történtek miatt, mint azoknak, akik ott voltak. Jelentsük fel magunkat anonim módon.

Rocchi, a bányász

2015.09.12.
Tommaso Rocchi az NB III-as Tatabányában futballozik. Háromszoros olasz válogatottként, olasz kupa- és szuperkupagyőztesként. Részlet a naplójából.

Ha kedd, akkor belgát büntetünk

2015.09.02.
1,3 millió forintra büntette az MLSZ fegyelmi bizottsága az Újpestet, mert a szurkolói Diósgyőrben...

Ne szarozzunk, rohamozzunk

2015.08.30.
Pető Tamás meggondolatlansága és Kondás Elemér bakija tette emlékezetessé a Videoton–DVSC meccset.

Ezeket a cikkeket olvastad már?