A Momentum Mozgalom levele Soros Györgynek

2017.01.27.
Kecskés István
Kicsit kusza a helyzet az olimpia ellenes aláírásgyűjtés mellett. Kuszán szavazó képviselők a közgyűlésben, másfél év alatt teljes fordulaton áteső vicces politikus, aláírásgyűjtésbe kezdő, aztán visszatáncoló törpepárt. Kell is a segítség! Nincs más választás Soros Györgyhöz kell fordulni. A levél kitalált, mint a Momentum Mozgalom tagjának vidékiekről korábban írt cikke.

Tudták? Vajna Tímea 2018-ban szül!

2016.12.30.
Egy ország szorítjatja össze a kezét, hogy szurkoljon Vajnáéknak, mert ők már bizony tudják, hogy mikor születik meg az utód. Bulvárlapok beszámolói arról szólnak, hogy egy számmisztikus megmondta mi várható, mikor jön a gyerek. Készülhetnek hát az olvasóriporterek, de könyörgöm, hogy az aktust ne kapják le.

Szakállas lány a vizes vébé kabalája

2016.11.28.
Kecskés István
Bemutatták a 2017-es vizes világbajnokság új kabaláit. Röviden? Nem megy ez, hagyjuk az egészet a francba. Egy szakállas lány és egy koronás fiú hivatott szerencsét hozni a sportolóknak. Nagy fekete szemeikkel néznek bele a semmibe, miközben szörnyűek. Nem is viccesek, nem is aranyosak, egyszerűen csak rondák. De miért pont ez sikerült volna jól az úszószövetségnek?

Madonna szopást ígért a Clintonra szavazóknak

2016.10.21.
Ez pedig egy csomó kérdést felvet. Nem lehet ezt csak így lenyelni (már bocsánat). Ennél ez sokkal komolyabb ügy, erre ez a kiszolgált énekes nem ad kielégítő választ – csak belengeti, hogy majd, ha úgy szavaznak. Nem lehet ezt így kérem! Egy csomó amerikai férfi jelentkezik majd Madonnánál a szavazás után, de ki tudja mi lesz ebből.

Lovagkeresztet kérek, feltételekkel!

2016.08.24.
Most itt a nagy lovagkereszt visszaadási láz kellős közepén én szeretnék kérni egyet. Illetve nem is annyira egyet, inkább többet. Miattam nem adja vissza senki, azt garantálom, sőt ha lehet, akkor még többen kérnek majd belőle. Javaslataim is vannak arra, hogy kiknek kell még velem együtt kapnia. Meg is kerestem a ötleteimmel a köztársasági elnököt.

Segítség a kampányhoz

2016.08.11.
Az Origo nem adja fel. Tegnap azt hittem, hogy csúcsra járt a "Boldog a puncid?" kampány, de nem. A korábbi bejegyzésem megjelenése után eltűnt a főoldalról a banner, ám ma ismét megtaláltam. Ráadásul nem is akárhol, egy hír mellett az oldalsávban. Javaslom, hogy a cikk címe után olvassuk el a hirdetés feliratát. Zseniális!

Boldog puncit mindenkinek!

2016.08.10.
Elképesztő banner jelent meg az origón. A hírportál a fej felett, a leghangsúlyosabb helyen azt kérdezi az oldal, hogy boldog-e a puncim. Hát ugye ezt férfiemberként egy kicsit nehéz eldönteni, de azért nem lehetetlen a megfejtés.

Olimpia: ne rángassák egymás ruháját!

2016.08.07.
Elgondolkodtam ezen a cselgáncs dolgon. Le a kalappal azok előtt, akik ezt a sportot világszínvonalon tudják művelni, mert lényegében a nagy küzdelemben sértegetik egymást az illetők. És közben ott sétálgat mellettük egy öltönyös ember zokniban, aki megmondja nekik, hogy mit szabad és mit nem.

Három hülye!

2016.08.05.
Kecskés István
Egy borsodi Magyar Kupa-selejtezőn a játékvezető elfelejtett tizenegyeseket rúgatni a csapatokkal, pedig azok 3–3-ra végeztek és az új szabályok értelmében már nem az alacsonyabb osztályú jut tovább, hanem szétlövéssel kell eldönteni, hogy melyik együttes kerül a következő körbe. A Mályinka–Szendrő meccset újra kell játszani a baki miatt.

Új sport az orosz metróban

2016.08.05.
Elépesztőek ezek az oroszok! Itt az olimpia, amit az ország sportolóinak a többsége kihagy az államilag támogatott dopping miatt, de a sport és a mozgás, akkor is középpontban. Hihetetlen dologgal mozgatják, meg az oroszokat a metróban, akik egy jegyért sok mindenre képesek, még egy kis sportolásra is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?