Blogolj!

A kínai fodrászok leleményességén még a koronavírus sem fogott ki

Világszerte döglődnek a kínai exportok, behaltak az autópiacok, több milliárd dolláros vesztesége van a filmiparnak, hova tovább, még Coca Cola Zeróból is kevesebb készülhet, mert tombol a világban a koronavírus. Bezzeg a leleményes kínai fodrászokon nem fog ki a járvány, megtalálták a maguk módját, hogy tovább is pénz álljon a házhoz.

Meg kell hagyni nagy kópé volt, aki kitalálta azt a technikát, amely a kínai borbélyok körében egyre jobban hódit. Mint az a videón is jól látszik, az újítás lényege, hogy a fodrászok biztos távolságból, valamilyen bot vagy pálca segítségével mossák és nyírják betért kuncsaftok haját, sőt, még a szárítást is meg tudják így oldani.

Na persze a fodrászok sem önként döntöttek a biztos távolság mellett, hiszen a kínai állam kifejezett parancsáról kéréséről van szó. Arra „kérték” ugyanis a lakosságot, hogy a járvány miatt legalább 1,5 méteres távolságot tartsanak mindenkitől, ezzel ugyanis elkerülhető a fertőzés továbbadása.

Az persze már más kérdés, hogy a biztonságos technikával milyen végeredmények születnek, de hát ez van, ha nem akarják a szépülni vágyok  a fertőzöttek táborát gyarapítani.

(Borító: dailymail.co.uk)

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/91346/pics/lead_800x600.jpg
fodrász,járvány,Kína,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?