Blogolj!

Koporsóban fekve esküdöztek egy ortodox templomban az emberek, hogy nem szexeltek

Esküszöm, hogy nem b*sztam meg” – mondja ezt egy koporsóban fekvő, keresztet és imakönyvet szorongató Kolozs megyei roma lakos az egyik helyi ortodox templomban, méghozzá a pópa előtt.

Akár még egy vicc is kezdődhetne így, sőt, ha ezt valaki elmesélné, talán el sem hinnénk, hogy nem vicc, pedig az a helyzet hogy nagyon is megtörtént. Az esetről ugyanis még videó is készült, ha esetleg később megint számon kérnék az illetőket, hogy most akkor ki kivel mit is csinált.

Ja, igen merthogy a történetnek nem csak egy szereplője van ám. Az egész szent esküdözésnek ugyanis az volt az apropója, hogy bebizonyítsák, hogy a videón is látható hölgy, akivel a szóban forgó fiatalember, és egy másik társa – természetesen – a világért sem szexelt, merthogy éppenséggel egy harmadik úriember menyasszonya. A két Don Juan után az ifjú ara is gyorsan bepattant a koporsóba, és ő is mindenre megesküdött, hogy nem volt huncutság.

Ha hazudok, olvadjak el, mint a kezemben égő gyertya” – ismételték szépen hangosan a fiatalok a pópa után.

Ami csak még szebbé teszi az egészet, hogy a videó elején az is látható, hogy a „szent család” egyik tagja leszámolja a pópának a szent segítségért járó pénzt. Majd egy másik gyorsan odaveti még, hogy „Adj egy százast a nevemben is”.

Az ilyesfajta bohóckodást azért még az ortodox egyház sem nézi el, így miután napvilágra került a felvétel Ioan Tonca atyát gyorsan el is tiltották a szent hivatás gyakorlásától. Csak remélni tudjuk, hogy nem verte el egyből a „szertartásért” leperkált lóvét, hiszen most nagyobb szüksége lesz rá, mint valaha.

(Borító: pinterest.com)

Címkék: szex, templom
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/91220/pics/lead_800x600.jpg
szex,templom
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?