Blogolj!

Férfiorrot tört szilánkosra a vad román amazon (videó)

Pintér M. Lajos

Óvakodjunk a román hölgyektől: nem erősségük az érzelmi kontroll, és – mint a mellékelt ábra mutatja – nem éppen nőies eleganciával intézik vitás ügyeiket.

Fotó, videó: Kanal D

Még unokáinak is emlegetni fogja a román Survivort Andrei Ciobanu, a román élvonalbeli Viitorul 22 éves futballistája. A jobb sorsra érdemes labdakergető ugyanis kis híján nem élte túl a túlélő realityt. A maradandó károsodás formájában érkező életre szóló élményt egy kevéssé nőies hölgynek köszönheti. A derék Andrei minden bizonnyal már bánja, hogy összetűzésbe keveredett Ana Maria Pallal, Románia második legmagasabban jegyzett női ketrecharcosával, mert tagadhatatlan: ő húzta a rövidebbet. És ami a véres nagyjelenetet illeti, valószínűleg nem is úszta meg szárazon.

A beszámolók szerint a valóságshow-ban épp egy játékot játszottak, igen, aláhúzzuk: egy játékot, melyben a két csapat közül az egyik extra élelmet nyerhetett. A piros csapatnál Ana Maria Pal azonban nem tudta tartani a lépést ellenfelével, egysége így vereséget szenvedett. Ekkor lépett oda az MMA-fighterhez egyik ellenfele, aki talán kicsit gúnyolva próbálta nyugtatni az addigra már elég ideges sportolót. A vad amazonnál azonban elpattant egy húr: nemes egyszerűséggel megfejelte ellenfelét, a futballpályákon kemény összecsapásokhoz szokott Ciobanut, akinek szilánkosra tört az orra. Lehet, hogy sok mindent átélt már a román élvonalban, de ilyet minden bizonnyal még nem látott...

Miután kőkemény ketrecharcosunk ezek szerint a humorban sem ismer tréfát, a játéknak kettős leléptetés lett a vége: a jó Andrei hordágyával a kórházban köthetett ki, a nem éppen galamblelkű Ana Mariát pedig ha ketrecbe nem is zárta, de piros lappal elzavarta az Exatlonból a Kanal D csatorna.

Tanulság? Óvatosan a román hölgyekkel! Legalábbis biztos, ami biztos, maradjunk a fejelési zónán kívül. Ha szabad a pálya, akkor is óvakodjunk a csóktól, vagy tartsunk magunknál fej- (és here-) védő felszerelést. Persze tisztelet a kivételnek: a legtöbbjük nyilván nem esz meg, csak megkóstol...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/90861/pics/lead_800x600.jpg
erőszak,humor,Románia,Survivor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?