Blogolj!

Őrült nagy mázlija volt az agyatlan román sofőrnek

Dorogi László

Nagy baj az agybaj. Különösen ha mások testi épségét veszélyeztetjük marhaságunkkal. Mint az az idióta román sofőr, aki se Istent se hazát nem ismerve rongyolt neki kis híján a szembe sávban a gyanútlan közlekedőknek.

Fotó: Pixabay

A román autósoktatás jótékony hatása már a határokon túl is érzékelhető, az óév utolsó napján egy román nő tévesztett menetirányt és hajtott lesütött szemmel az M0-s autóúton. Bár a hölgyet több rendőr is megpróbálta jobb belátásra - értsd, az autó megállítására - bírni, végül egy szirénázó rendőrautónak csattant neki.

Forgalommal szemben hajtott egy román sofőr

A 36 éves román nő az M0-s autóutat választotta a hajmeresztő művelet színhelyéül. Kedd hajnalban több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint az M0-s autóúton a Megyeri-híd felé egy autó szó szerint irányt tévesztett és forgalommal szemben halad. Több rendőri egység azonnal a helyszínre, valamint a környező kihajtókhoz indult.

Vasárnap újabb román gyöngyszem került fel az internetre, a videón jól látható, hogy a Brassó megyei Olthévíz közelében egy autós hosszan hajtott a forgalommal szemben egy olyan szakaszon, ahol sehova nem tudtak volna letérni a szembe jövő, egyébként szabályosan közlekedő gépjárművezetők.

Baleset ugyan nem történt, de a felvételből kiderül, hogy nem sokkal később már több autó is érkezett szembe, ekkor már a helyes vágányon közlekedett a kisbusz. Remélhetőleg a román hatóságok azért nyakon csípik ezt a jómadarat és megvágják egy csinosabb összeggel. Hátha visszanyeri a látását a delikvens.

Címkék: Románia
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/89134/pics/lead_800x600.jpg
Románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?