Orbán: visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat
Megvannak a történelmi léptékű gazdaságvédelmi akcióterv részletei.
Blogolj!

Gréczy Zsolt egy nagy kifli

Kecskés István

Ez a Gréczy Zsolt egy huncut, egy igazi nagy kifli! Nem akart ő semmit a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti szakértőjétől, csak felvette vele a kapcsolatot a leendő koalíció okán.

Kiflit?

Szegény Palányi Nóra félreértette az egészet úgy ahogy van. Nem csoda, hiszen a maga 28 éves naívságával olvasgatta Gréczy Zsolt üzeneteit a közös kakaózásról – pedig a kar a mellhez jobban vonzódik –, meg a különböző műkorcsolyás utalásokról. Ez pusztán egy kissé esetlen, amolyan DK-s kapcsolatfelvétel volt, egy afféle koalíciós tárgyalás kezdeményezés. 

Az pedig, hogy a boltban együtt fogtak meg egy kiflit – Gréczy akart lenni a nagy kifli, gondolta Palányi legyen a kicsi – betudható annak, hogy ez, a két politikai formáció közötti kapcsolat némi huzakodással indul és úgy tűnik, hogy közétkeztetési kérdésekben egyelőre nem áll túl közel egymáshoz a két pártocska, így aztán nem biztos, hogy ebből lesz párocska. 

Pár ócska poént el lehetne még sütni a kifli mellett – csak oda ne égjen –, persze, ha az embernek lenne mersze. Mert Gréczynek volt! Eltervezte, hogy meghúzza. Mármint ezt a meredek politikai kísérletet, a tűz és a víz összehozásával. Egyelőre azonban úgy tetszik, a hölgynek nem tetszik az öregecskedő férj – a-la Gyurcsány Feri –, aki nem az övé, övére így aztán erényesen felügyel. Szív bajt nem akar kapni, ezért rohant a Pesti Srácokhoz – nem egyhez, aki Gréczy, hanem a sokhoz – és sok hűhóval nem semmit mondott. 

Mégpedig azt, hogy ez a Gréczy egy kiflista – vele kezdődik a kisz lista –, így aztán neki hiába tologatja a görbületeket, belőle a DK-s nem ehet. Ne is írjon, csak sírjon, mert koalíció ebből nem lesz és a jövőben ő kifli helyett zsömlét vesz. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/87426/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?