Blogolj!

Ági és Detti: azért vannak a jó barátok...

Pintér M. Lajos

Barátságszelfit lőtt Kunhalmi Ágnes és Szél Bernadett – de egyikük mosolya sem tűnik őszintének.

Fotó: Facebook

Minek ezeknek ellenség, ha ekkora a barátság a táboron belül? Szél Bernadett és Kunhalmi Ágnes újramelegített „love storyja” ízletes, mint az újramelegített töltött káposzta: tökéletesen megmutatja, milyen álságos, mennyire vérciki és mennyire izzadságszagú a balliberális ellenzék szivárványos összeborulása.

„Továbbra is sajnálok minden egyes percet, amit Kunhalmi Ágira pazaroltam korábban”

– fakadt ki egy a napokban felbukkant, 2018-as videón Szél Bernadett. Az LMP-ből azóta kipottyant ex-társelnök az országgyűlési választási kudarc utáni őszinteségi rohamában pakolt ki, mit gondol a szocikról, konkrétabban a hejesíró balynokukról.

„[Kunhalmi] tegnap is bement a televízióba, vagy ma reggel, vagy tököm tudja mikor, és ott is elmondta, hogy a felelős a rossz eredményért a Kétfarkú, a DK meg az LMP, persze csak ők a helikopterek. Én ezt felháborítónak tartom, ha valaki elvileg szövetségest lát benned, az nem beszélhet így, és nem viselkedhet így. És ezt nagyon szívesem elmondom neki is a szemébe, ha egyszer szembejön, hogy akkor vagy szövetségesdit játszunk egy párttal, vagy támadást játszunk egy másik párttal.”

– magyarázta el Szél, hogy honnan fúj a szél: mármint hogy az MSZP és a DK fúrta meg az LMP-t és úgy általában az ellenzéki lehetőségeket, miután jól leosztották egymás között a lapokat. Mert hát az a helyzet, hogy ezek az ellenzéki pártok amúgy továbbra is, most és mindörökké leginkább egymással rivalizálnak, és leginkább megfojtanák a másikat egy kanál vízben.

Így gondolkodtok tehát egymásról ti: a felvétel több mint árulkodó. Detti és Ági most önkéntes amatőr tűzoltót mímelve villámgyorsan igyekszik tüzet oltani, de a mesterkéltségében is szánalmas barátságszelfijüket elnézve ez a tűz inkább az irigység és a féltékenység tüze, mintsem az igaz barátságba ojtott felhőtlen politikai románc lángolása. Persze tulajdonképpen jól is van ez így: hisz aki mindenki barátja, mindenki bolondja...

„Mi jól vagyunk és együtt vagyunk – és nem hagyjuk megosztani magunkat!”

– füllentik most a kebelbarátnők, miközben egyikük mosolya sem tűnik igazán őszintének. Alakításuk pont annyira hiteles, mint a klasszikus „szerelmi” vallomás:

„Én szeretem Önt, Mr. Teufel!”

Vagy lehet, hogy csak a tükör görbe?

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/86448/pics/lead_800x600.jpg
humor,Kunhalmi Ágnes,Szél Bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?