Blogolj!

A sör a megoldás a román foci gyengeségére

Ragnar Volarus

A román foci nem éppen legfényesebb napjait éli. A 90-es években, de még a 2000-es évek első felében is meghatározó csapatnak számítottak, folyamatosan kijutottak a világversenyekre. Azóta viszont….

A nemzet csapata 5-0-és pofont kapott a spanyoloktól Eb-selejtezőn, most legutóbb pedig a svédek verték őket 2-0-ra, amivel elszálltak az esélyeik az egyenes kijutásra a jövő évi kontinensviadalra. A román klubcsapatok sem halmozzák a sikereket, a BL-ben hosszú évek óta nincs román csapat a csoportkörben, csak a Kolozsvári CFR szerepelget az Európa Ligában. Mondjuk ott egész jól.

De a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) illetékesei nem véletlenül kerültek a helyükre. Azt fontolgatják, hogy engedélyezzék a sörfogyasztást a romániai stadionokban a mérkőzések idején. Erről Andrei Vochin, Răzvan Burleanu FRF-elnök tanácsadója beszélt a Telekom Sportnak.

Vochin szerint ostobaság a meccsek alatti alkoholtilalom, hiszen Európa-szerte bevett gyakorlat, hogy mérkőzés közben sört is árulnak a stadionok büféjében, miközben Romániában meccs idején még a stadion egy kilométeres körzetében sem szabad alkoholt forgalmazni.

Mennyire zseniális húzás. A játék ettől jobb ugyan nem lesz, de kicsit ittasan, pláne totál részegen kit érdekel ha szar a meccs?

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/86422/pics/lead_800x600.jpg
alkohol,labdarúgás,Románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?