Blogolj!

Máris Kamugerin röhögnek a budapestiek

Pintér M. Lajos

Ha lúd, legyen kövér. Avagy az új zöld törzsfőnök vízió nyomán „csináld magad” mozgalom indult az ingyenes fővárosi tömegközlekedésért.

Még be se iktatták Karácsony „Kamugeri” Gergelyt, máris az új főpolgármesteren röhögnek a budapestiek. Leleményes és agyafúrt (fő)polgárok ugyanis innovatív kezdeményezéssel rukkoltak elő, hogy úttörő módon legyenek sírásói Budapest vezetőképességből felmentett egyeskéjének.

Ha lúd, legyen kövér. Avagy az új zöld törzsfőnök vízió nyomán „csináld magad” mozgalom indult az ingyenes fővárosi tömegközlekedésért. Az interneten, a közösségi médiában rohamosan terjedő akció lényege, hogy a „felszabadult” budapestiek rögvest saját kezükbe vették sorsuk irányítását, és Kamugeri ígéretcunamijának kampánypilléreire építkezvén kreatív módon ingyenesítették a BKV-t

„Karácsonyi” jegyet váltanak a járatokra (lásd fotónkat).

„Mivel karigeri azt ígérte, hogy ingyenes lesz a BKV, így tegnap óta jegy nélkül utazom. Így volt ez ma is, amikor jött a villamoson a kaller.
– Kaller: Jegy vagy bérlet?!
– Én: Nincs! Karigeri azt hazu….illetve ígérte, hogy ingyenes lesz a BKV, ha nyer. Ő nyert (a budapestiek vesztettek), így igaz, hogy nem rá szavaztam, de ingyen utazom a jövőben!
– Kaller: (mosolyog és kacsint) én is csak azért kérem, mert a biztonsági kamera felveszi, de tegnaptól senkit nem fogok megbüntetni! És sok kollégám így tesz!”

– jegyezte le az ötletgazda a közösségi oldalon. A hírek szerint a mozgalom egyre jobban terebélyesedik, miközben a korábbi kampánylufijait már beiktatása előtt látványosan pukkantgató Kamugeri jelenleg – rövid távon – épp csak a regisztrált álláskeresőkre és a 6-7 évesekre szűkítené a „friss ingyenesek” körét.

Hiába, no, Budapest ugyan vasárnap elbukott, és sok mindent elveszített. De a rafkó és a humor megmaradt. Azaz a remény.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/84623/pics/lead_800x600.jpg
BKV,Budapest,humor,Karácsony Gergely,tömegközlekedés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?