Blogolj!

Bioszexszel tiltakozik a fák kivágása ellen egy brit nő

Doug Glatt

Ki tudja miért - ha a szívünkre tesszük a kezünket pontosan tudjuk miért -, de az elmúlt időszakban különösen nagy divat lett teljes mellszélességgel kiállni a környezetünk pusztítása ellen. Talán nemcsak a klímalobbi hatására kellene a problémákon morfondíroznunk, de az ténykérdés, hogy kell.

Fotó: Mirror

Egy brit édesanya most egy nagyon bizarr akcióval szeretne megmenteni egy liverpooli zöldövezetet, amivel nincs is semmi probléma, csakhogy az emberi hülyeségnek is van határa. Tiltakozása forrása nem más, minthogy nem régen bejelentették, a liverpooli kikötőbe tartó fokozott forgalom annyira megterheli a környező utakat, hogy jobb lenne tehermentesíteni egy új útvonal létrehozásával.

Ezzel egy probléma van az aktivista anyuka szerint, az útépítésnek a Rimrose Valley Park növényvilága látná kárát. Ezért Kate Cunningham elhatározta, hogy ő bizony feleségül megy a park egyik fájához. Lassan valósággá válik a szakállas vicc: aki fűvel-fával szexuális kapcsolatot létesít, az védi a környezetet a bioszexszel.

Hogy Cunningham kisasszony miképpen viszonyul szexuálisan a kiszemelt bodzafához - akinek még a nevét is felvenné! -, azt nem tudni, de az biztos, hogy egy hatalmas csinnadratta közepette férjesült meg az egyébként két gyerekkel és élettárssal együtt létező asszony. Megtalálta a zsák a foltját, mert elmondása szerint a párja és a gyerekei is teljes mértékben támogatták ezen elhatározásában.

A Mirror beszámolója szerint ásó, kapa, nagyharang, sőt még egy pap is jelen volt a ceremónián, a dolog szépséghibája, hogy a celebráns Cunningham egyik színész barátja volt, így nem tudni, mennyire törvényes a frigy. Az biztos, hogy az akcióval sikerült felhívnia magára a médiafigyelmet, már csak a fát kellene megkérdezni, hogy szívesen vette-e el Kate-et. Az ugyanis nem túl fair dolog, hogy se válaszolni, se menekülni nem tudott Mr. Bodza az érdekházasság elől.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/83428/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?