Blogolj!

Patkánygate: Schmuck Andor örökbe fogadta Bangónét!

Pintér M. Lajos

Természetesen csak viccelünk: ilyesfajta felelőtlenségre még a baloldal örök nagyembere se vetemedne, hiszen már benőtt a feje lágya.

Fotó: MTI

Schmuck Andor is beszállt a paktánybuliba. És legott átvágta a gordiuszi csomót.

Hiszen miközben a teljes ballib ellenzék menthetetlenül belepottyant a saját maga által kiásott (vö.: Bangóné) patkánycsapdába, addig a Xénia-lázra utaló tüneteket mutató „Tisztelet”-ember megmutatta, mi fán is terem(hetne) az a bizonyos erkölcsi-morális fölény. (Már ha mondjuk létezne hazánkban valódi szociáldemokrácia – hisz igény ugyebár lenne rá –, amit a jelen ballib siserahad még nyomokban sem tartalmaz.)

„Patkányozó politikusok figyelmébe ajánlom: ártalmas megszólalások helyett fogadjanak örökbe egy patkányt! Így is támogatva az állatkertet ! :-) Mert az örökbefogadásnak van értelme, ezzel szemben a patkányozásnak nincs!”

Fotó: Facebook/Schmuck Andor

Így üzente meg közösségi oldalán Schmuck, hogy ő bizony már két évvel ezelőtt örökbe fogadott egy patkányt a Fővárosi Állatkertben. A kis Hugót. Ha már állatkodás, így is lehet mentegetni, nem úgy, amilyen patkány módon az Elkövető maszatol, és amilyen patkánytempóban Ujhelyi elvtárs és pajtásai dobálják a saját fekáliájukat.

Amúgy Bangónét is tényleg örökbe fogadhatná valaki, ráférne egy kiadós nevelés.

Kell még valamit mondanunk, Ildikó?

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/72111/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,humor,patkány,Schmuck Andor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?