Blogolj!

Az elgurult bogyó, avagy Hont András besokallt a kölniszagtól

Mentségére szóljon, hogy hajnali 10 óra után posztolta netmutatványát, szóval éppenséggel túllehetett már néhány koccintáskörön.

A HVG véres tollú újságírójának a kereszténység legnagyobb ünnepébe is sikerült belevágnia mérgezett pennáját. A húsvéthétfőt egy legalább annyira infantilis, mint idióta „önköltésű” népi locsolóverssel öntötte nyakon, ballib dezorientált fanbázisának legnagyobb örömére (vö.: hangos kisebbség).

A Fidesz-gyűlölő zsurnaliszta Nyomasek Bobót akart játszani, de ahogy a régi dakota mondás tartja, olyan kevés volt ehhez benne az eredetiség, mint Mackósajtban a medvetalp.

Az egyszerre izzadtság- és gatyaszagú alkotás annyira erőltetett, szánalmas és kisszerű, hogy megesett a szívünk szerzőjén: idemásoljuk, hogy megőrizzük az utókornak. Nehogy még Hont honlegény elhervadjon hatalmas erőlködésében, mint elvtársai: a vörös szegfű vagy a kék ibolya!

Bónuszként küldjük neki a csendes többség kedvenc locsolóversét: „Nem vagyok én liberális, Ezért vagyok ideális. Szabad-e locsolni?”

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/71786/pics/lead_800x600.png
Hont András,humor,húsvét,locsolóvers
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?