Blogolj!

Telepatikus antibrexit

Ragnar Volarus

Ha megkérdezzünk bárkit, hogy melyik napjaink egyik legnépszerűbb leggyakoribb európai szava, akkor a brexit biztos köztük lenne.

A britek elmúlt néhány évszázadának talán egyik leghülyébb ötlete - amit egyre inkább úgy tűnik ők is nagyon bánnak -, áthatja mindennapjainkat, megszámolni is nehéz lenne hányszor hangzik el 24 óra alatt ez a szó. Sok-sok szakember is csak tippelgetni tud, mi lesz az egész hercehurcának a vége.

De „szerencsére” több mint hétmilliárdan vagyunk ezen a bolygón, pont erre ne lenne megoldás? De van! De van! De van! Valaki a segítségünkre sietett és megment minket. Nem, nem Superman és nem is a Bosszúállók. Sokkal jobb. A The Guardian írta meg, hogy Uri Geller, a kanálgörbítés non plus ultrája telepatikusan leállítja a brexitet. 

Az illuzionista nyílt levélben írta meg Theresa May brit miniszterelnöknek, hogy megérezte, a britek nagy része nem támogatja az ország kilépését az Európai Unióból, ezért úgy döntött, hogy a mentális képességeivel leállítja a kilépési folyamatot. Emellett soha nem múló szeretetéről biztosítja a miniszterelnököt, és egyben meg is fenyegeti.

"Nagyon szeretlek téged, de nem engedem, hogy kivezesd Nagy-Britanniát az unióból. Akármennyire is tisztellek, telepatikusan meg foglak akadályozni ebben - és jobb, ha elhiszed, hogy képes vagyok rá."

Uri Geller azonban nem véletlenül úr, igazi gavallérhoz méltóan lehetőséget ad Maynek, hogy önmagától visszafordítsa a brexitet, ebben az esetben a telepatikus hókuszpókuszt befolyásolást is megúszná a kormányfő.

Geller egyébként 21 évvel ezelőtt ismerkedett meg Theresa May jelenlegi brit miniszterelnökkel. A Maynek írt levelében azt a pillanatot is felidézi, amikor megjósolta, hogy a politikusnő miniszterelnök lesz majd.

"Három évvel a megválasztásod előtt megjósoltam a győzelmedet, miután a Cadillac autómban megérintetted Winston Churchill kanalát, amit én nyújtottam át neked."

Fotó: Facebook

Sok minden történt a világtörténelemben egy Cadillac hátsó ülésén, de ez igazi sorsfordító pillanat lehetett. Valamit tud a fickó. Aki amúgy egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Mert miután nagyon ráijesztett ezzel a mentális erődemonstrációs beharangozással, azt is megígérte Maynek, hogy a radikális baloldali Jeremy Corbynt, az ellenzéki Munkáspárt jelenlegi vezetőjét meg fogja akadályozni abban, hogy megnyerje a választásokat. Hogyan? Természetesen telepatikusan.

Ezt hallva Óz a nagy varázsló apró darabokra tépte diplomáját, Hókuszpók kunyhójába bezárkózva végleg bejelentette visszavonulását, Harry Potter felmondott és félbetörte seprűjét, Gandalf pedig azóta is vinnyogva zokog a sarokban.

Én arra vállalkoztam, hogy ezzel az írással próbálok legalább egy apró mosolyt varázsolni az olvasó arcára. Remélem sikerrel jártam.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/70562/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?