Blogolj!

Pénisznyújtás közben nyúlt ki…

Az emberiség kétségtelenül napont kerül közelebb a pusztuláshoz. Ennek hátterében az ego és a kisebbségi komplexus áll.

Nézzük a hírt magát: 

Egy párizsi luxusklinikán, pénisznagyobbító műtét közben vesztette életét Ehud Arye Laniado, a 65 éves milliárdos – olvasható a FoxNews oldalán. A belga–izraeli gyémántkereskedő szívrohamot kapott, mikor az orvosok egy meg nem nevezett anyagot fecskendeztek a péniszébe. 

Na, szegény!

Az se semmi, hogy meghalt, na de az egész élete sem lehetett egyszerű, ami előtte volt. Kis pénisszel nagy gyémántokat eladni, nem lehet a világ legkönnyebb dolga. Gondolom a kövek értékesítéséhez kell némi, nemi önbizalom is. Legalábbis nem árt. 

A derék belga-izraeli 65 évig élt kis micsodával és megunta. Nagyobbat akart. Sokat akart, de nem bírta a farka. Olyan, mint a szarka. 

Egyébként bevallom magam is rendszeresen veszek részt pénisznagyobbító foglalkozásokon. Lényegében amennyire sűrűn csak lehet. Az eredmény többnyire látványos, a beavatkozásban résztvevők mindegyike örül is neki, ám azt is el kell ismerni, hogy a változás nem végleges, hanem ideiglenes, ellenben újra és újra előidézhető. 

Ráadásul ebbe még egyszer sem haltam bele. Ellenben egyszer valamiben meg kell, akkor már én is ikább a pénisznyújtás általam támogatott módjába vesznék oda. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/69924/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?