Blogolj!

Inkább egy unikornis, mint egy Márki-Zay

Pintér M. Lajos

A humor megsemmisítő erejével fektetik két vállra materialista keresztény celeb polgármesterüket a higgadt hódmezővásárhelyiek. Megvan a véleményük arról, mit tesz és mit tett közel egy év alatt városáért, amit látványosan ugródeszkának használ az országos politikába csörtetve!

Forrás: Facebook/Csendes Vásárhelyért

„Óvatosan a kívánságokkal, sajnos minden még így karácsonykor sem megvalósítható. A nárcisztikus önjelölt Messiás még tegnap is lázítani próbált Makón. Más kérdés, hogy 22 000 lakosból körülbelül 60 volt rá kíváncsi...”

– így szól a Csendes Vásárhelyért elnevezésű Facebook-közösség a fenti fotómontázzsal illusztrált üzenete (nem csak) a műkedvelő politikus, önjelölt Molotov-koktélos forradalmár Márki-Zay Péternek. Hanem (talán még inkább) a város átvert, megtévesztett lakosságának, illetve a Heller Ágnes-i Új Messiásban (még) bízó magyaroknak.

Ezt a kimért, ám kíméletlen, karcos képes kritikát nem teszi zsebre, de a karácsonyfa alá sem a szeretet hatalmának ócska köpönyegében hatalmaskodó gyűlöletkarmester.

Hiába, a humor megsemmisítő ereje nem ismer lehetetlent. Avagy tényleg inkább egy szivárványos unikornis, mint egy zajos Márki-Zay...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/66695/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?