Blogolj!

Kész röhej a hőzöngő Párbeszéd szánalomharcos csipetcsapata!

Pintér M. Lajos

Kíváncsiak vagytok rá, kik trágyázták szét a Parlament méltóságát, és kik bombázták szét Budapest nyugalmát a szerdai napon? Bemutatjuk a nulla százalékosságában is százszázalékosan felforgató Párbeszéd válogatott társaságát!

Ötlettelen ötösfogat P-nek csúfolva. Fotó: Facebook

Avagy: így néztek ti ki...

Itt van mindjárt elsőként a hivatásos bajkeverő és felforgató, országgyűlési fesztiválozó, kvázi-anarchista és önjelölt tudósító-médiasztár Tordai Bence. Legalább annyira szakállas, mint vizsgázott szikla- és hegymászó, és már azzal is megkínálták, hogy használhatna szájvizet, vagyis nem csak a munka büdös neki...

Mellette egy hivatásos pártszédelgő: Mellár Tamás. Ő is szakállas, de már megőszült. És olyan független, hogy az MDF-től kezdve a Fideszen át a balszárnyig már mindent és mindenkit megjárt. Jelenleg balliberális hátszéllel huppant a Tisztelt Házba, majd fél fenékkel beült a Párbeszéd-frakcióba, a hátsójának másik részletét pedig összetolta az önjelölt új Messiás Márki(Molotov)-Zay Péterrel és unokatesójával, Hadházy Ákossal, hogy megalapítsák a Mindenki Magyarországa Mozgalom új ellenzéki bohócpártot.

Jobbról indít a balszél: az MSZP-ből importált kölcsön-keretlegény, egykori MSZMP-s Burány Sándor sem hiányozhat, ha indul a móka és a kacagás.

Jobbján a hiperliberalizmus és ultraszabados nagyonegyenlőség, a szexi és fancy kiegyensúlyozottság jegyében egy afromagyar honatya, az apai ágon bissau-guineai Kocsis-Cake Olivio – civilben (el nem) ismert romakutató – színesíti az összképet.

Végül hogy nő is legyen a dologban, a centrumban egy kimondottan hölgy és nagyon terhes Kunhalmi Ágnes-utánzat amazon: az egykoron bábszínészkedő, mára füttyös Szabó Tímea (kinek nyáron megszületett a gyermeke, Isten éltesse sokáig).

És akkor még nem beszéltünk a csipetcsapat „eszéről”, a Mellárhoz hasonlóan nagy pártfogyasztó Karácsony „KariGeri” Gergelyről. Aki legalább olyan határozott és döntésképes, nagy formátumú politikus, mint Botka „VaciLaci” László szegedi szoci polgi. A Párbeszéd-főnök – a parlamenti patkósok parlamenten kívüli mentora – jelenleg épp fontolva halad a tekintetben, hogy EP-listát, fővárost vagy Zuglót akarjon-e vezetni, netán egy vak lovat...

Ez az ócska libsi vircsaft roppantul hajaz a Soros-kedvenc Justin Trudeau balfék kanadai kormányfő komikus kormányalakítására! Emlékeztek, ugye? A felemás zoknis, migribarát juharleveles sem a szakértelem és a tehetség primátusára esküdött és esketett. A „mindent a genderista-globalista-internacionalista elvtársi PR kedvéért” jeligével be is pakolt a „fele férfi, fele nő” kabinetjébe – többek között – egy kerekesszékest, egy vakot, egy asztronautát, néhány bennszülöttet és szikhet, annál is több migránst és/vagy muszlimot, egy mellrákos beteg nőt, több hírhedt ateistát no meg habnak a tortára egy nyíltan homokos tárcavezetőt.

Szóval a minta adott. A vakok között félszeműek kerestetnek.

Avagy: ezek vagytok, és pont ennyit értek ti...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/66243/pics/lead_800x600.jpg
humor,Párbeszéd,parlament,tüntetés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?