Blogolj!

Gender-gengszter

MadMax

Ismerik azt a viccet, hogy a nemzetközi tanulmányokkal foglalkozó professzorok és kutatók éves konferenciáján San Franciscóban, a Hilton szálloda liftjébe beszáll néhány férfi, és két nő?

Elhangzik a kérdés: Melyik emeletre? Erre az egyik férfi, a londoni King’s College 76 éves politikatudmány-professzora, Richard Ned Lebow így válaszolt:

„A női fehérnemű-osztályra!” (Ez a mondat egy népszerű vicc volt az Are you being Served? című brit vígjátéksorozatban)

De a mi viccünknek még nincs vége! A professzort a liftben lévő egyik nő, a Merrimack College 57 éves gendertudomány-professzora, Simona Sharoni – mivel bántónak érezte a megjegyzést - feljelentette szexuális zaklatásért. A nemzetközi tanulmányokkal foglalkozó kutatók szervezete, az International Studies Association (ISA) pedig bűnösnek találta a férfit, akit bocsánatkérésre kötelezett.

Itt a vége. Ha nem értik akkor nem csodálkozom. Mert ez még viccnek is rossz. Először azon kezdtem el mélázni, mi a csudát kell ahhoz csinálni, hogy a gendertudományok professzora legyen valaki? Mi annak a feltétele?

A fenti történetet olvasva ez ilyen egypálcikás titulus lehet, amit 200 forintért lőhetünk a céllövöldében. Mert mifelénk még a falu bolondja is okosabb, mint ez a fancsaliképű liba.

Képzeljük most el kicsit azt, hogy mi udvarolni szeretnénk ennek a csodás teremtménynek.

  • Meghívhatom egy italra?

Ez nem jött be. Diszkriminatív, rögtön alkoholistának nézted. Vesztettél.

  • Meghívhatom egy kávéra?

Ez se jött be. A kávézók sötét helyek, véletlenül összeér a lábatok, feljelent szexuális zaklatásért, vagy ha volt egy cinkos kis kacsintás is, akkor szexuális erőszakért. Vesztettél.

  • Eljönne velem egy moziba?

Te szegény nyomorult. Te semmiből nem tanulsz? A moziban sötét van! Hát nem mered őt felvállalni? Ráadásul összeér a könyökötök. Bunkó vagy és ráadásul feljelent szexuális zaklatásért.

Bugyigate - az elmebetegséget súrolja a professzori zaklatásbotrány

A hülyeségnek úgy tűnik, nincs határa az USA tudományos életében, már ami az orra hegyéig sem látó, elvakult genderlobbi kártékonyságát illeti. Romániában született, Izraelben nőtt fel, az Amerikai Egyesült Államokban tolta túl az érték- és hagyományromboló genderidiotizmust. Simona Sharoni - via 444 -, a Merrimack College 57 éves gendertudomány-professzora (feltéve, de meg nem engedve: már ha van ilyen...)

Nem vagyunk könnyű helyzetben. Bár épelméjű férfi nem is szeretné – nemhogy szexuálisan, de sehogy sem – „zaklatni” a román felmenőkkel rendelkező, de Izraelbe menekült Szörnyella De Frászt.

Én eddig azt hittem, a legnagyobb bűn amit egy liftben el lehet követni, az a dohányzás vagy a szellentés. De a genderprofesszorok mindent felülírnak. Főleg ez a gender-gengszter.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/64737/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?