hirdetés
Blogolj!

Valami bűzlött Angliában!

Ragnar Volarus

Shakespeare hazájában egy dartsversenyen soha nem látott vita tört ki. A kérdés: ki szellentett?

Fotó: The Sun

Gary Anderson kétszer nyert világbajnokságot, tehát a Repülő Skót becenevű dartsjátékos már bőven beírta a nevét a sportág történelemkönyvébe. Most viszont újra a reflektorfénybe került, ám közel sem sportteljesítménye miatt. Wolverhamptonban a napokban rendezik a Grand Slam of Darts versenyt, ahol a negyeddöntőbe jutásért Anderson simán, 10-2-re legyőzte a holland Wesley Harmsot. A meccs tehát sima volt, nincs miről beszélni. Illetve mégis. Angliában azt próbálja mindenki kideríteni, hogy vajon ki fingott?

Merthogy a Guardian cikke szerint Harms többek közt arra is fogta a vereségét, hogy olyan bűz volt a mérkőzés alatt, ami miatt nem tudott koncentrálni. És szentül állítja, nem ő szellentett.

"Ha bárki azt hiszi én fingottam, akkor nagyon is téved. Egyszer valóban voltak gyomorproblémáim egy meccs alatt, de épp ezért nem is titkolnám el, ha én fingtam volna"

– mondta a holland.

Adná magát ezek után, hogy a skót gyomrát csaphatta el a haggis (skót nemzeti étel, bárány belsőségek összedarálva, hurkaszerűen az állat gyomrába visszatöltve, köretként párolt zöldségekkel), de ő konokul tagad. Szerinte valaki a közönségből követte el ellenük a merényletet és nem az ő "skót bőrdudája" tehet az éktelen bűzről.

"Az asztaloktól jött, rohadt tojás szaga volt. Nem én voltam. Bárki is volt, sürgősen orvoshoz kéne mennie."

Azt a kénköves mindenit! Gary Anderson tehát nem egyszerűen a sportág egyik legendája, nem csak kiváló nyomozó - elvégre kiszimatolta honnan jött a bűz -, ugyanakkor kiváló diagnoszta és igazi emberbarát, hiszen aggódik a bűnös egészségéért. 

Ezzel pedig a darts jelenkori történelmének legnagyobb fingbotránya után végre felszállt a füst. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/64078/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?