Blogolj!

(18+) A kettős behatolásra és a cseh pornóra esküsznek a románok

Pintér M. Lajos

Csúnyán lebuktak a szomszédok: nem kell a szomszédba menniük némi perverzióért!

Illusztráció: pixabay.com

Nem csoda, hogy hidegen hagyta a románokat a hagyományos családmodellről szóló népsavazás! Forró vérű szomszédaink ugyanis avíttnak érzik a szenvedélyes hálószoba-romantikát az egy nő, egy férfi felállással (khm...) no meg a klasszikus misszionáriussal.

Féktelen fantáziájuknak csak a világháló szab határt, illetve az se nagyon.

Ez nem fake news: az egyik legnépszerűbb pornóoldal, a Pornhub statisztikái csúnyán lebuktatták a laza erkölcsű szomszédokat, tükröt tartva pornópreferenciáiknak és szexuális szokásaiknak. Kiderült például, hogy a világ más részeihez viszonyítva Romániában a legnézettebb kategóriák a kettős behatolás, a gangbang, az orgia, az ökölszex, illetve a cseh pornó. A kettős behatolás, a gangbang és az orgia önmagában is sokatmondó, de hogy miért szeretik kukkolni a kufircoló meztelen cseheket, arra az adatokat elemző Foter.ro portál sem talál magyarázatot.

A pszichológus szerint egyébként a románok részben azért élik ki vágyaikat a neten, mert az ottani társadalomban a szex tabutémának számít: sok pár soha életében nem beszélget a szexuális élet rejtelmeiről, vágyairól.

E tekintetben kettőn áll a vásár, nem úgy, mint a kettős behatolásnál.

Szóval csehül állnak a kommunikációval. A cseh pornó viszont egy kényelmes kattintásra érkezik. Jól csúszik egy korsó cseh sörrel – ha már úgysem a „hazaira” esküsznek...

Címkék: pornó, Románia, szex
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/61204/pics/lead_800x600.jpg
pornó,Románia,szex
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?