Blogolj!

Kajacsata színesítette a pécsi piacozást

Pintér M. Lajos

Senki nem úszta meg szárazon: alacsonyan szálltak a lángosok és a karalábék a baranyai megyeszékhelyen.

Illusztráció: rcnews.hu

Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel! No de mi van, ha váratlanul lángossal hajigálnak, netán ágyúgolyóként közelít egy karalábé?

Feltehetően nem túlzottan szomjas pécsi fiatalok ezt is megfejtették. A kajacsatának azonban ezúttal mindenki vesztese lett. Hacsak az étkezde nem épít rá egyedi marketingkampányt – de erről később...

A Bama.hu beszámolója szerint ugyanis a rendőrök vetettek véget a bulinak csütörtök hajnalban a helyi vásárcsarnokban. A több férfiből álló IO-huszár társaság előbb lángosokat dobált az egyik büfé előtt. Nem tudni, mi váltotta ki a nemtetszésüket, egymással (mármint mindenkinek egy mással) akadt-e nézeteltérésük, vagy az étek tocsogott túlságosan a zsiradékban. Sajnos arról sem szól a tudósítás, hogy sima, sós, fokhagymás, sajtos-tejfölös vagy ne adjisten töltött korongokat reptettek egymás irányába. Nagyon nem mindegy tisztálkodási és takarítási szempontból, ugyebár...

A lángospartinak az éhes biztonságiak vetettek véget, akik kikísérték a gasztrogurukat a piacról. Azaz csak kikísérték volna, mert az egyik lánglelkű lángosozónak merész ötlete támadt. Visszakézből vásárolt egy szép, megtermett karalábét, és dühében a rend egyen ruhában feszítő őrei közé vágta. Kész szerencse, hogy a kajacsata ráadásában senki sem sérült meg, a fődobálózót garázdát mindenesetre gyorsan lekapcsolták a helyszínre szirénázó fakabátok.

A falatozónak mindenesetre azt javasolnám, ha már így esett az eset, vegye fel a kínálatba a karalábés lángost. Nemcsak finom, de még egészséges is, ráadásul mostantól remekül reklámozható. Ha arra járnék, tuti bevágnék egyet. Mielőtt valaki a képembe vág egy lángost.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/58136/pics/lead_800x600.jpg
humor,kajacsata,karalábé,lángos,Pécs,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?