Blogolj!

A hajtépős szelfi lesz Róma új védjegye?

Pintér M. Lajos

Tudtad-e, hogyan készítheted el a tökéletes szelfit az örök városban? Ha nem, akkor mi most majd jól eláruljuk! Titkos, multikulturális és interetnikus női recept következik az amazonok boszorkánykonyhájából.

Először is látogassunk el Rómába, mely örök. Ha megvalósítottuk örök álmunkat, és lehúztuk az olasz fővárost a bakancslistáról, akkor üssük fel a térképet, és GPS-ezzünk el két lábon vagy négy keréken (akár három gyerekkel) a Trevi-kúthoz. Nem, ne igyunk belőle, és ne is dobáljunk bele százforintosokat, ezt a rossz szokásunkat őrizzük meg hazai kirándulásainkra (vagy még jobb, ha azonnal el is felejtjük ezt a marhaságot). Nézzük ki magunknak a legislegszebb pontot (nem pontyot!), üssük fel nálunk is okosabb telefonunkat, és indulhat a mulatság.

Illetve még nem, hiszen hiányzik a legfontosabb összetevő: egy derék kolléga, egy másik felüdülésre váró üdülő, aki éppen akkor, és éppen ott. Nem máskor, és nem máshol. A pillanat megismételhetetlen.

Nincs más hátra, mint hajba kapni, tépni a másikat, asszonyi hévvel és férfiúi izom(agy)erővel, és el nem engedni, el nem engedni, el nem engedni a másikat. Jobb ízű a falat, ha mindnyájan esznek, nyújtsunk egy-egy szárnyat, combot a kicsinyeknek – avagy pikánsabbá tehetjük az étke(zés)t, ha családtagjainkat is beapplikáljuk a bunyóba, mely soha nem érhet véget, de legalábbis karácsonyig tart. A hab az elcukrozhatatlan tortán, ha a szédült szelfizésnek a rend csendes őrei vetnek véget, de ők is csak miután erősítés került bevetésre, tán a Vezúv-füstös Nápoly(i)ból Piedone felügyelő képében.

Aki nem hiszi, járjon utána. A recept valódi: titkos, multikulturális és interetnikus női mestermunka az amazonok boszorkánykonyhájából. Született az Úr 2018. évében a római Trevi-kútnál, ahol 19 éves holland és egy 44 éves olasz–amerikai nő döntött udvariatlansági Guiness-rekordot, majd hajtépős harcuk orgazmusaként nyolcan zúzták egymást a világ legnagyobb dicsőségére.

Hiába, no, élni és szelfizni tudni kell!

Címkék: rendőrség, Róma, szelfi
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/56897/pics/lead_800x600.jpg
rendőrség,Róma,szelfi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?