Blogolj!

Márki-Zay-féle hashajtó

Ragnar Volarus

Mindenki „legnagyobb örömére” MZP aktív. Ennek minden bizonnyal az Indexnél is nagyon örülnek, mert rettenetesen unatkozhatnak így nyár közepén. Miből gondolom ezt?

Hódmezővásárhely hőse, Lázár János hithű rajongója készített egy videót. Jó hosszút. Viszont sokkal unalmasabb, mint amilyen hosszú. Cserébe semmi értelme. Ám a hosszasan nem mondunk semmit csúcsdöntés jelentem tökéletesen sikerült.

Márki-Zay Péter Bécsben bizonyította, hogy műkedvelő, amatőr videós

Indokolhatatlan időpontban készített olyan dögunalmas bécsi videót Márki-Zay Péter, hogy miközben ment a film magától lefőtt a kávé... Jelentem, én tényleg meg akartam nézni ezt a videót. De nem úgy felületesen, hanem rendesen, figyelmesen, de hát azért mindennek van határa!

Életem legfeleslegesebb 6 percét és 15 másodpercét töltöttem Márki-Zay Péter videójának megtekintésével. Szerencsére több részletben. Mert ezt egy seggel kiülni, bizony komoly kihívás.

És akkor itt kanyarodjunk vissza Indexékhez. Mert az ottani újságíró kolléga állítása szerint háromszor is megnézte! Az önpusztítás magasiskolája.

Mindenesetre a triplázás után még ő maga is belátta – amire egy értelmes ember az első két perc után rájön -, hogy ennek az MZP videónak, így ebben a formában semmi értelme.

Ennek ellenére a főoldalukon büszkén hirdetik:

De mit mondott meg? Most vagy nekem ártott meg a meleg, vagy valaki MZP-t olyan imádattal és majomszeretettel rajongja körül, ami nem indokolt. Mert ezek alapján, ha a hódmezővásárhelyi celeb egy hashajtóhoz mellékelt használati útmutatót felolvas, azt akár irodalmi remekműnek titulálhatnák az Indexnél. Viszont az legalább székrekedés esetén hasznos lehet. Mert ez a videót nézve is kellemetlen érzések kavaroghatnak bennünk. Ebben mondjuk hasonlít a hashajtóhoz.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/56769/pics/lead_800x600.jpg
Márki-Zay Péter,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?