Blogolj!

Óvakodj a nyugalmazott könyvtárostól!

Ragnar Volarus

Kérte már Ön a panaszkönyvet vagy írt panaszlevelet? Előfordulhat. Van amikor teljesen indokolt. Viszont egyesek sportot űznek abból, hogy a legapróbb – vagy éppen leghülyébb indokkal - kiírják magukból vélt vagy valós sérelmüket.

Valószínűleg össze lehetne hozni egy igen vicces gyűjteményt az idióta bejegyzésekből vagy levelekből, és mostani történetünk szereplője is kaphatna egy egész fejezetet ebben a kiadásban.

Mert több mint meglepő panaszlevelet kapott az Országos Mentőszolgálat egy férfi sikeres újraélesztése után. Már a kezdőmondat is rögtön ad egy gyomrost.

L. Mártonné (72) nyugalmazott könyvtáros vagyok.

Fotó: popgoesthelibrarian.wordpress.com

Isten irgalmazzon nekünk! Bárkit, csak egy könyvtárost ne! Pláne ne nyugalmazottat! De nem fogják kitalálni, hogy mi volt a panasz oka. A hajnali szirénázás és zajongás.

Május 21-én hajnali 1 óra 14-kor vijjogva befordult egy mentő társasházunk udvarára, nem törődve az itt lakókkal.

És képzeljék, azok az alávaló gazember, életet menteni készülő mentősök nem átallottak lámpát gyújtani az épületben, és a lépcsőn még fel is trappoltak az emeletre. Hát milyen szomszéd az ilyen, amelyik az emeleten haldoklik? 

Ráadásul biztosan forgatta az orvosi szakkönyveket munkája során hiszen felállít egy rögtönzött diagnózist is.

Nem lehetett akkora életveszély, ha három hét alatt kikúrálták belőle és ma aztán hazaengedték a kórházból. 

Majd levelét ezzel zárja a nyugalmazott könyvtáros:

Elvárom, hogy vizsgálják ki az ügyet, és tanítsák meg nekik olyan csendben végezni a munkájukat, ahogyan azt egy kórházban teszik!

Teringettét. Mostantól kötelező tantárgy lesz az orvosin az osonás, lopakodás és lábujjhegyen járás. Felvételi követelmény lesz a nindzsa-előélet!

Szinte elképzelem, mikor szegény L. Mártonné kerül hasonlóan szomorú helyzetbe (reméljük erre soha nem kerül sor és örökké fog élni), majd dühösen, utolsó leheletével rászól az őt menteni készülő mentőorvosra:

- Halkabban a kutyafáját, és a cipőjét is vegye le, ma porszívóztam a perzsaszőnyeget!

Van egy amerikai film, Óvakodj a törpétől! címmel. Most már tudjuk, a nyugalmazott könyvtárosoktól is van okunk tartani.

Az ominózus levelet Kormos Anett humorista is felolvasta azt OMSZ Facebook-oldalán. Íme.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/56620/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?