Blogolj!

Nem tudtad ki az antiszociális? Íme nyolc helyzet, ami bizonyító erejű!

Nem könnyű antiszociálisnak lenni. Elviselni sem. Megismerni sem. Ugyanakkor van kilenc dolog, ami biztosan bizonyítja, hogy valaki antiszociális.

1. Gyerek csak távolról

Megvan az a rokon, aki nem hajlandó megölelni a gyereked. Ő speciel szinte biztosan antiszociális. Nem megy közel, nem veszi fel, nem simogatja meg. Olyan, mintha a csokit is csak oda akarná dobni neki. 

2. Az időjárás

Tipikus: télen hideg van, nyáron meleg, ősszel esős, tavasszal szeles. A legkomolyabb az, amikor arról beszél, hogy reggel még nagyon fel kell öltözni, de munkából hazafelé már melege van. Rémes…

3. Ölelés

Azt mondják a boldogsághoz napi egy ölelés kell. Nos az antiszociális ember nem akar boldog lenni, igazán akkor érzi jól magát, ha nem az. Ezért aztán csak úgy nem lehet megölelni, mert ideges lesz tőle és netán boldog. 

4. Távoli rokonok

Csak semmi haverkodás! Semmi közeledés! Egy fenét! Aki távoli az maradjon is messze. Nem kell közel jönni, mert még a végén barátkozni kell.

5. Masszázs

Na hát ez aztán… Hiába profi a masszőr, ő egy idegen. Hozzá sem érhet az antiszociálishoz. Meg különben is a krémek és az egyebek. Még a végén jól esne emberünknek, hogy valaki foglalkozik vele és attól neki jó lesz. 

6. Strandolás

Medencében? Az antiszociális sosem megy bele egy olyan medencébe, amelyben idegenek is vannak. Igazából olyanba se nagyon, amiben ismerősök ülnek. Testek egy nedvben vele? Kizárt!

7. Szerelem

Nehéz eset. A kézfogáshoz is hetek kellenek, hiszen az antiszociális ember csak nagyon nehezen enged közel magához másokat. Hónapokig is eltarthat, mire igazán egymásba gabalyodik emberünk és a választott partner. Mi van, ha mindkettőnek nehéz a kapcsolatfelvétel?

8. Régi haver

Régi! Ez a lényeg. Ami volt elmúlt. Ha megszűnt a barátság, akkor az befejeződött, nincs olyan, hogy újra felvesszük a kapcsolatot. Ami egyszer véget ért, az befejeződött. Sőt a régi barát húzzon a fenébe. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/55843/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?