Blogolj!

(18+) Erotikus vidámpark: ütköznek a péniszek

Elképesztő ötlet: erotikus vidámparkról beszélnek Brazíliában, pontosan Piracicaba városában. Döbbenetesen kemény történet.

Szóval az ember fogja magát – nemre való tekintet nélkül – és beleül (rémes) egy péniszbe. Megfogja (rémes…) a kormányt és izomból nekimegy egy másik pénisznek… Ez egyik fő mutatvány az EroticaLand névre keresztelt vidámparknak, amit Brazíliában nyitának meg, de szerencsére küzdenek vele évek óta. 

Ez a dodgem dolog persze nem rossz, de mondjuk a céllövölde is érdekes lehet. Nem akarom tudni, hogy milyen formájú lesz a puska, illetve a céltábla… Mondjuk az mindenképpen jó, hogy a tervekben szerepel egy medence, amelyben szigorúan pucéran mártózhatnak meg a felhevült látogatók.

Viszont egy dolgot lesz tilos a parkban: szeretkezni (bár a szóhasználat talán túlzás, mert maximum a dugás kategóriába tartozhat az itteni aktus…). Teljesen logikátlan. Ellenben az üzlet és a kereslet diktál ugye, így a létesítmény mellett hotelek nyílnak. Naná! Mondjuk a takarítókkal sem cserélnék. 

Ellenben a helyi lakosok alaposan idegesek lettek, amikor kiderült, hogy a világ egy része szexelni jár majd a településre. Milyen embereket vonz majd hozzájuk ez az egész? – tették fel a kérdést. Részint mereveket… Piracicaba egyik városi képviselője ennél keményebben fogalmazott, mert szerinte „pocsék emberek” jelennek meg majd náluk és semmiképpen sem akar a „szex fővárosában” élni. 

Na de van ám érv az építés mellett, hiszen a 7D vibráló mozi (hány D?) és a többi mutatvány a kitalálók szerint oktatási célokat szolgál és a biztonságos szexet helyezi előtérbe. Sőt! Ez az egész 250 munkahelyet teremt, ami meg már eleve kész élvezet. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/55659/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?