Blogolj!

Melltartó nélkül rombolt az amcsi Bud Spencer-imitátor

Pintér M. Lajos

Akit Buldózernek hívtak! Kétség nem fér hozzá, elmentek otthonról a félmeztelen, drogos amerikai háziasszonynak, akinek hagymás bab lehetett a jele a gyerekmegőrzőben.

Illusztráció: pixabay.com

Az agylágyulásban acélosodott amerikai társadalom újabb figyelmeztetést kapott egy 34 esztendős családanyától. A jenkik – akiknek a figyelmét köztudottan fel kell rá hívni, hogy ne tegyék a cicust a mikróba, ha még hallgatni akarják a dorombolását – ezúttal a legendás Akit Buldózernek hívtak etűdöt forgatták újra a való világban. Bud Spencer után, de nagyon szabadon. Ráadásul minden genderelőírást betartva, kendőzetlenül szőrtelenül.

Főhősünk, a nem éppen spenceri méretettel rendelkező Született feleség, bizonyos Heather Houston drogos állapotban elkötött egy buldózert, mindeközben félmeztelen volt, és – naná! – balesetet is okozott. Mondjuk csoda lett volna, ha megússza szárazon, ha már úgyis elázott. A kendőzetlen bájait cseppecskét megbuldózereztető montanai szívtiprónak olyan jól sikerült a mámoros tiszteletkör, hogy lerombolt egy házat.

A fékevesztett tűzrőlpattant menyecskét végül a helyi seriff és keretlegényei állították le, illetve elő. Magyarázatáról egyelőre nincs hír, persze lehet, jobb, ha meg se szólal. A bíróságon amúgy garázdaság miatt kell felelnie.

De ha már éles karmű amerikai macskák és macskalányok: mostantól jobb, ha minden buldózer használati utasításába belefoglalják az Óperencián túl: félmeztelen, drogos nőnek a volán mögé ülni szigorúan tilos.

Hiszen fő az egészség.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/55119/pics/lead_800x600.jpg
Bud Spencer,buldózer,humor,USA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?