Blogolj!

Részeg sünök tartják rettegésben a thüringiai lakosokat

Dorogi László
Sün Balázs felcseperedett, Németországba emigrált és kipróbálta haverjával az alkoholista punkok életstílusát. Bepiált egy játszótéren, majd a detoxban ébredt, de előtte jól megzavarta a köz nyugalmát.

Fotó: flickr.com

Jó bulinak indult a csodás nyári thüringiai éjszaka Sün Balázsék számára, de ekkor még főhősünk nem sejthette, hogy élete legkeményebb reggele vár rá és meg nem nevezett ivócimborájára a helyi állatkertben. Sün Balázs sosem ivott alkoholt ezt megelőzően, de a lakhelyükhöz közeli játszóteret érthetetlen okból belengte a tojáslikőr mámoros illata és ez bizony megbolondította Balázsunk józan gondolkodású elméjét. Egy halvány pillanatra felidézte benne az otthoni alkoholgőzös kiskocsmák távolról kémlelt keserédes hangulatát, s úgy döntött, hogy ezúttal belevág: életében először dorbézol egy igazán jót.

A két zavarosan tántorgó, de igen messzire teleportáló sünre végül Erfurtban hívta rá a hatóságokat az ingerült lakosság, amelynek valamiért nagyon szúrta szemét a két részeges tüskés huligán randalírozása. Hiába no, egy sünnek a tojáslikőr is kőkemény cucc lehet, különösen ha ketten osztoznak egy üvegen. Az emlékeiktől megfosztott Balázsékra a thüringiai állatkertben virradt a reggel, s a süni bizony azt hitte ez már maga a mennyország, ám miután kinyitotta szemét és villámgyorsan elokádta magát, a nagybetűs élet biztosította arról, hogy nem pusztult el, csak a kelleténél többet ivott.

Az persze már igen furcsa része a történetnek, hogy a két kis iszákos lényre miért hívta ki bárki is a rendőrséget. Könnyen lehet, hogy abban az üveg tojáslikőrben egyéb izgalmat és mi egyebet fokozó - úgynevezett drogok - miegymások is belekeveredtek, s eredeti emberi fogyasztóik ettől Balázsékat Tini Nindzsa Sünöknek nézték. Nem tudni. Egy biztos, Balázsék ezentúl nem kortyolnak bele egyetlen játszótér mellett magára hagyott, gyanús külsejű tojáslikőrös üvegbe sem, mert akkor ismét a thüringiai állatkert detoxikálójában találják magukat. Az meg kőkemény hely egy sün számára.  
Címkék: részeg, sün
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/54515/pics/lead_800x600.jpg
részeg,sün
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?