hirdetés
Blogolj!

ELMEBETEGEK! HATÁRSÉRTŐT ÖLNÉNEK!

Kecskés István

Na jó, ilyen tényleg nincs. Ennyi hülyét a világ nem látott még egy kupacban.

Az egy dolog, hogy a bolgárok meg akarják ölni Penkát, a tehenet, mert egy óvatlan pillanatában átsétált Szerbiába, márpedig az EU egyértelmű szabálya, hogy az a haszonállat, amelyik elhagyja az Unió területét nem jöhet vissza, de a szegény marha visszajött, így ki kell végezni. Ennél sokkal súlyosabb problémák is vannak. 

Először is Penka vemhes – most vonatkoztassunk el attól, hogy a boci mindössze hat hónapos, vagyis egy céda… –, ilyen formán nem is egyedül ment át a határon, hanem a borját is vitte magával, vagyis a bolgárok két tehenet tennének el láb alól. Marhaság…

Aztán az is egészen érdekes, hogy kiderült a történet. Ki volt az a szemét, aki felnyomta Penkát a hatóságoknál? Egy mocskos besúgó… Egy ügynök, egy tehénleső. Egy marha megfigyelő. Az meg csak hab a tortán, hogy ebből az egészből hírt fabrikált az EuroNews. Penka a csúcson!

Mindenesetre innen is kérjük a bolgár hatóságokat, hogy kíméljék meg Penka életét. Annyi marha ment mostanában át a határon, miért pont vele bánnának el ilyen csúnyán? Ökrök, a marhával…?

Határsértésért ölhetnek meg egy tehenet Bulgáriában

Az ügy azzal kezdődött, hogy a bolgár-szerb határon fekvő Kopilovtsi faluban élő, hat hónapos vemhes, Penka nevű nőstény véletlenül átsétált a szerb oldalra, - A tehén az oltomatsi határátkelőhelynél, az ellenőrzőpontnál ment át a határon, egyetlen rendőr, vagy vámos sem állította meg.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/53721/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?