Blogolj!

Hont András elpuská(so)zta a ziccert

Pintér M. Lajos

Sírva vigad a HVG véres tollú publicistája, akinek savanyú a felcsúti szőlő.

Schiffer, Hont, Vasas: másodosztály

Rájár a rúd Hont Andrásra, aki – de tényleg! – szereti a focit. Az április 8-i padlófogás és az azóta csikorgó, verekedve szakadós, szakadva verekedős ellenzéki roncsderbi kínjaira a sport se hozta el a gyógyírt.

A szókimondásáról elhíresült, véres tollú balliberális kolléga Schiffer-druszával tart(ozik) össze úgy futballnemzetileg, mert ha egy a tábor, egy a zászló. A hétvégén ennek jegyében hullhattak a férfiúi krokodilkönnyek, midőn a szebb napokat megélt angyalföldi aranylábúak Kispesten megpecsételt kis pesti mélyrepülésükkel leverekedték magukat az tekintélyes magyar nemzeti bajnokság veretes második ligájába. Az egy évvel ezelőtti dobogóról hatalmasat dobbantottak, és meg sem álltak az NB II-ig. Ami már nem a régi, hiszen tovatűnt a klasszikus szurkolói rigmus is – lásd még: Keleti csoport...

Imigyen lett hontalan (egyúttal gondtalan) az élvonalban a Vasas, 2012 után újfent.

De Hont nemcsak látja a fényt az alagút végén, hanem minden rosszban képes megtalálni a jót. Így világosodott meg, hogy számára bizony osztályidegen a Felcsút, de leginkább savanyú a felcsúti szőlő.

A csodás cselsorozatról azonban lemaradt a korona, futballnyelven szólva aprócska hiba csúszott a befejezésbe. Hozzáfűzhette volna mondjuk, hogy kész főNERemény az NB II. Nem akarta túlkombinálni, így megkímélte az ellenfelet.

Ezt a ziccert is elpuská(so)zta.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/53640/pics/lead_800x600.jpg
Felcsút,Hont András,labdarúgás,NB I,Puskás Akadémia,Schiffer András,Vasas
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?