Blogolj!

Követeljük vissza Kasszás Erzsit!

Kecskés István

Na jó, hát ez azért már több a soknál! Kirúgták Kasszás Erzsit és felvették a helyére Icukát. Kikérem magamnak!

Ezeknek már semmi sem szent!? Kirúgták a nemzet Erzsijét a CBA reklámból és jött a helyére Icuka, akiben pont az a nem jó, hogy ismerjük az őt alakító Bach Szilviát. Akivel nincs semmi gond, csak annyi, hogy ismerjük az eddigi pályáfautását és ugye főlállásban humorista. Egyszer majdnem nevettem a viccein. Egyszer. Majdnem. De nem. Nagyjából annyira szórakoztató, mint partjelzőnek lenni egy megyei meccsen. Az ember jó levegőn van, szépen felöltözik, zászlót is kap, de mégis az anyját emlegetik. 

Szóval azonnal adják vissza a mi Erzsinket! A nép lányát, aki úgy közlekedett az áruházi polcok között, mint Sebastian Vettel a Hungaroringen. A nemzet kasszását elvitte az áruházlánc kaszása. Mi következhet ezután? Leeresztik a rizsfelfújtat? Összenyomják a puffasztott kukoricát? 

Mondjuk, ha sokkolni akart a CBA akkor sikerült. A nem vicces nőt beletuszkolták egy repper szerepbe. Rémesen béna. Nem hiteles, inkább idegesítő, mint szerethető. Rosszabb, mint a spenót konzerv, pedig az azért nem a gasztronómia a csúcsa. 

Meg még az is lehet, hogy Kasszás Erzsi a hatalmi harc áldozata lett. Mert ugye Icuka – legyen inkább Ilonka, nincs mit becézgetni rajta – boltvezető. Megirigyelte a nemzet napszámos pénztárosának sikereit és kirúgta. Akkor meg pláne söpörje el a népharag. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/52284/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?