Blogolj!

Az édesszájú bűnöző utolsó vacsorája

Pintér M. Lajos

A tehetségtelen tolvaj kipakolta a kamrát és a hűtőt, majd megpróbálta ráfogni a nyuszira. Rajtavesztett, nem fogyaszthatta el az élemiszerzeményt, odalett az utolsó vacsija.

Ezt mind jóízűen elfogyasztotta volna, de most már a sitten fogyózhat. Fotó: police.hu

Megélhetési bűnözés újratöltve! Egy 26 éves karácsondi lakos jelen gondolatelkanászodásunk alanya és főszereplője. A tökkelütött kezdő szarka unalmasnak találhatta a kereskedelmi televíziók vasárnap esti műsorát, de azért nem adta fel, hogy valami szupermozit letöltsön a netről, ám a korgó gyomra megzavarta a fejét. Éjidő lévén érvényben volt már a vasárnapi boltzár, így anti-hősünk úgy döntött, kirámol egy kamrát meg egy hűtőt, aztán ráfogja a nyuszira. A rendőrkopók szimatán azonban nem tudott kifogni az állati trükkel, a fakabátok tüstént begyűjtötték a kis halat.

A törvénytelen édesszájú egy ablakot annulálva kúszott be a kiválasztott családi házba, ahol alaposan megtömte a zsákját, hogy aztán megtömhesse a bendőjét. A Nesquik finomságok mellé férfias alapossággal válogatott Milka nyalánkságokat, Smartiest, Nutellát, bonbonmixet, és zsákmányolt azért főételnek némi margarint, szalámit, ketchupot, mirelit pizzát is, sőt, gondos gazda lévén az alufólia sem maradhatott el. Ha jól böngésszük a yardok fotóját, az élelmiszerzeményt valamiféle műkólával készült leöblíteni.

A terve azonban dugába dőlt, vagyis a filmbéli krimije valósággá vált: hamarosan rajtaütöttek a rendőrök, és azon melegében vitték is a hűvösre, vagyis most már csak a sitten próbálgathatja a vízöblítésest.

L. Csaba ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. Kiderült, az elmúlt időszakban több hasonló bűncselekményt is elkövetett – írja a police.hu.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/51679/pics/lead_800x600.jpg
betörés,bűnügy,Karácsond,lopás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?