70 százalék döntött. Akkor most miért tüntetnek?

Pintér M. Lajos

Sokatmondó ábrával vetünk véget a számháborúnak: leegyszerűsítjük a választási matematikát. Avagy az emberek megmondták, értitek?

Április 21-én ismét utcára vonulnak a szivárványos tüntikézők, a Jobbik, az MSZP-P, a DK, az LMP, a Momentum és a többi mérhetetlen kis politikai szerveződés támogatói. Miközben a csendes többség kormányalakításra és a nemzet ügyeinek képviseletére készül, a hangos kisebbség képtelen beletörődni az egyértelmű választási vereségbe.

Április 8-án a szavazásra jogosultak 70 százaléka véleményt mondott. Világos döntés született, Orbán Viktor kétharmados felhatalmazást kapott. Csaknem 50 százalék voksolt a Fidesz-KDNP listájára.

A többiek? Futottak még!

Sokatmondó ábrával vetünk véget a számháborúnak: leegyszerűsítjük a választási matematikát. Megmutatjuk, a választók hány százaléka NEM kért Vona, Karácsony, Gyurcsány, Szél és Fekete-Győr politikájából, programjából, személyéből. Horn Gábor után szabadon: a magyarok nemcsak Ferinek, de minden ellenzéki gyülekezetnek megmondták, hogy menj a p...ba...

Már csak azt nem értjük, akkor most miért tüntetnek, miért hisztiznek?

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/51579/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Gyurcsány Ferenc,Jobbik,MSZP,tüntetés,tünti,választás 2018
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?