Blogolj!

Márki-Zay városában egész évben karácsony?

Fogához veri a garast a materialista keresztény, bukott választási szakértő városvezető. 

Spórolásra hivatkozva egész évben fent hagyják a karácsonyi világítást a hódmezővásárhelyi Városháza körüli fákon. Sőt, egyelőre még a villanypóznákon is ékeskednek az ünnepi díszek. Vajon mit ünnepel Márki-Zay Péter? Vagy a szivárványos tüntikézés, szónokolgatás közepette elfelejtette, mire is választották meg az emberek? A város ügyeinek intézése neki már smafu, tetszene inkább forradalmat csinálni?

Mi lett a városunkkal? Olyan gazdátlan, még mindig ott ékeskedik a karácsonyi díszvilágitás a Kossuth téren, igaz, ahogy rohan az idő, mindjárt újra az lesz

– érkezett a sokatmondó olvasói levél a Promenad.hu hírportál Panaszláda rovatába.

Az észrevétellel az önkormányzathoz fordultak. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint már többen érdeklődtek a témával kapcsolatban. Azt írták: a világítás kihelyezését és eltávolítását rendszerint egy helyi vállalkozás végzi, utóbbi művelet pedig 700 ezer forintba kerül. A költségtakarékosság jegyében úgy döntöttek, hogy a fákon elhelyezett világítás novemberig is fennmaradhat – olvasható a reakcióban. Még kiderült: a villanyoszlopokra, illetve a jégpálya fölé helyezett világítás leszerelésére új ajánlatot kérnek.

Úgy tűnik tehát, Márki-Zay Péter városában egész évben karácsony, még ha nem is lett április 8-án Karácsony...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/51497/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,karácsony,Márki-Zay Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?