Blogolj!

A tökéletes jelölt

Ragnar Volarus

Lezárult Kelemen Anna választási tündérmeséje. Röviden összefoglalva. Először jelöltként tekintett magára, visszalépett, aztán felajánlotta magát a választani indulóknak, majd sorsolt is, mint itt látható:

Csakhogy nem jött össze a nagy találkozás. Na nem az van, hogy N. Zsolt felsült, mert odáig el se jutottunk. Még csak nem is a „nyeremény” gondolta meg magát. A szerencsés győztes visszalépett a küzdelemtől.

 

Nohát a részleteket meg is tudhatjuk a két kiváló sajtótermékből. KA így reagált Zsolt távolmaradására.

Rengetegen szerettek volna velem vacsorázni. Ötvenvalahánynál abbahagytam a jelentkezők számolását. Végül N. Zsoltra esett a választásom a fotói alapján. SMS-ezésünkből visszafogott, kedves fickónak tűnt. Egy sima vacsoráról volt csak szó, aminek során bármiről szívesen elbeszélgettem volna.

Namármost. A rengeteg szó mellett a szótárban kicsit többről írhatnak mint ötvenvalahány. Ennél még prímszámból is több van, mint tudhatjuk. A „bármiről szívesen elbeszélgettem volna” pedig egy komoly, túlzástól sem mentes megjegyzés. Mert a Higgs-bozon részecskéről nem sok mondanivalója lenne. De a hogyan legyünk természetesen szépek téma is távol áll Kelemen Annától.

Fotó: Kelemen Anna Facebook

Persze N. Zsolt is megnyilvánult.

Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok. Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A „gyáva” nyúl, örök csodálattal: Zsolt.

Mitől ijedhetett meg? Ezt csak ő tudhatja. Azt mondja ő egy nyúl, nem egy csődör. Tény, a nyulak gyorsan végeznek. Csődör? Ugyan már! Van jobb ötletem egy igazi csúcstalálkozóra.

Vajon ki lehet a tökéletes jelölt? Nézzük, minek is kéne megfelelni, hogy minden passzoljon kettejük között?

  1. Politikai szerepvállalás
  2. Visszafogott matematikai ismeretek
  3. Legyen csődör, de szükség esetén a kígyó is megfelelhet

HEURÉKA!

Faguriga legyek, ha ennek a feltételnek nem felel meg valaki. Csak képzeljék el, ahogy a kígyózó prímszámok a terépcsecső alatt Kelemen Anna lágy ölén útelágazódáshoz érnek.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/51424/pics/lead_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc,Kelemen Anna,választás 2018
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?