Blogolj!

A KÓRHÁZAK HELYETT JUHÁSZ PÉTERÉKRE KÖLTIK A PÉNZT!!!

Elképesztő! Ahelyett, hogy a kórházakat támogatnák, inkább Juhász Péterék, egészen pontosan az Együtt nevű, a választáson 0,66 százalékot összegyűjtő párt finanszírozására költik a pénzt.

Fotó: zoom.hu

Felháborító! Kórházakat Juhász Péter helyére! Hihetetlen, hogy miközben a kormány alig költ el potom néhány 100 milliárdot az egészségügyre, az emberek egy csomó pénzt dobnak össze Juhász Péterre, illetve a lényegében láthatatlan pártjára. Még szerencse, hogy nem stadiont építenek, vagy sportcsarnokot. 

Juhász Péter veri a mellét a Facebookon, hogy a csődközelbe ment pártja, amelynek a választási leszereplés után vissza kell adni az állami támogatást, már 111 millió forintot kalapozott össze. Közben meg egy csomóan várnak műtétre – nemcsak gerinc, hanem más egyéb is. 

Most komolyan! Éppen azok tömik meg a párt zsebét, akik az egészségügy sanyarú helyzete miatt háborognak. Azok, akiknek fel sem tűnt, hogy 2010 előtt egy huncut forintot sem költöttek a kórházakra, ellenben az elmúlt években dől a pénz a szektorba – nyilván nem elég, de azért már van látványos jele is. A kormányon az egészségügy állapotait számonkérők most összedobtak 111 milliót Juhász Péternek. Ez felháborító! Kórházakat Juhász Péter helyére!

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/51384/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?