Blogolj!

ÚJRASZÁMOLTÁK A SZAVAZATOKAT! MARAD A KÉTHARMAD!

Kecskés István

Megállapította a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok levélben szavazásának eredményét a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Ugyanakkor a választási bizottság elrendelte a budapesti 15-ös országgyűlési egyéni választókerület két szavazókörében leadott szavazatok újraszámlálását, de nem változott az állás, Kunhalmi 56 szavazattal kikapott.

Átvizsgálta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a budapesti 15-ös egyéni választókerület 10. és 40. számú szavazóköreiben a szavazatokat szerdán. Az újraszámlálás után nem változott a választás választókerületi eredménye, mivel a Kunhalmi Ágnesre (MSZP-Együtt-PM-DK-MLP) leadott szavazatok száma kettővel nőtt ugyan, de továbbra is 56-tal kevesebb a voksa, mint a mandátumot elnyerő Kucsák Lászlónak (Fidesz-KDNP).

A 10. számú szavazókörben az érvénytelen szavazatokat vizsgálták át, és találtak közöttük két érvényes, Kunhalmi Ágnesre leadott szavazatot. A 40. szavazókörben az érvényes szavazatokat vizsgálták meg újra, és két, a szavazókörben érvényesnek minősített, Kucsák Lászlóra leadott szavazatról állapította meg a bizottság az újraszámlálásnál, hogy érvénytelen. Kunhalmi Ágnes szavazatainak száma így kettővel nőtt, Kucsák Lászlóé kettővel csökkent.

Forrás: MTI, MNO – 2014. április 16.

(A cikk négy esztendővel ezelőtt született és semmi köze a mai valósághoz és Szellő Istvánhoz! Mintahogy azoknak a híreknek sem, amelyek mostanság születnek a kérdésben. Ez a bejegyzés csak figyelemfelkeltési céllal született, hogy óvatosan bánjanak a hamis oldalakkal!)

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/51131/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?