Blogolj!

Szerepet a szereptévesztőnek!

Ragnar Volarus

Készült egy interjú a Heti válaszban Hódmezővásárhely új polgármesterével. Van abban kérem minden. Hazudozás, mellébeszélés, nácizás, és minden mi szem-szájnak ingere. Ami nem illik egy polgármesterhez. Ezért igyekeztem neki megtalálni az igazi hivatását.

Az tuti, hogy ha színművésznek áll Márki-Zay Péter, akkor nem neki osztották volna az Igazmondó juhász főszerepét. Mert amikor kijelenti, hogy:

„Eltöröltük az építményadót és a parkolási díjat a piacon.”

akkor bizony csúnyán kiesne ebből a szerepből. Mert ha jól dereng, ezen a szavazáson mintha nem támogatta volna ezeket a kezdeményezéseket. Sőt.

Igazmondó juhásznak semmiképpen nem alkalmas - Fotó: youtube.com

De Hódmezővásárhely polgármestere folytatja az ámokfutást az interjúban:

HV: Azt mondta, hogy a Jobbikban nácik vannak?

MZP: Azt, igen. És? Teljes mértékben ki tudjuk zárni?

Kedves olvasó! Ön azt állítja, hogy Márki-Zay Péter idióta? Teljesen jogosan, hiszen teljes mértékben nem tudjuk ezt kizárni! Tehát eddig ez a szerep illik hozzá a legjobban. De semmiképpen nem szeretném megbántani az idiótákat, mert sértés rájuk nézve, ha közéjük soroljuk a polgármestert. Keressünk hát tovább. Elvégre mondott még érdekeset.

MZP: Nem mondtam, hogy Orbán Rákosi. Csak azt, hogy ilyen megfélemlítés nem volt azóta.

Mint egy rossz ügyvéd: „Tisztelt Bíróság! Nem mondtam, hogy ez a tej savanyú. Csak azt, hogy romlott.” Ettől persze ugyanúgy rohadtul savanyú. Ja, és romlott. Akárhogy is próbáljuk kimagyarázni. Ilyen ügyvédet nem kérünk. Köszi.

Akár színházi plakát is lehetne? - Fotó: Márki-Zay Péter / Facebook

Tudják melyik szerep állna jól neki? Tudom, kézenfekvő lenne a Néma Levente, de mivel beszélni szeret, én megkegyelmeznék neki, így legyen ő Dömdödöm. A következő interjúban akkor is csak a kérdéseknek lenne értelme: 

HV: Szép város Hódmezővásárhely.

MZP: Dömdödöm.

Bár igazából ez sem jó, mert ezt a szerepet betöltötték, ilyen már van a mostani politikai szcénában, az állatvilág új csodája, a kotkodáló kétfarkú kutya.

Bárhogy is erőlködöm, nem találok helyet MZP-nek, nincsen hozzá illő szerep. Vagy talán mégis. Nem lehetne ő a megnémult láthatatlan ember? Olyan még nem volt.

Hivatalos: idióták is indulnak a választáson!

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt országos listát állított, így lehetőséget kapott az M1 hírcsatornán, hogy bemutassa a programját. Tichy-Rács József a párt szóvivője és jelöltje ült be a stúdióba. Az öltöny alá felvett egy elnagyolt csirke jelmezt és végig kotkodácsolta az öt percet.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/50549/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter,polgármester
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?