Blogolj!

Állítsuk meg LeekENSZt

Kecskés István

Így utólag összerakva, nem is értem, hogy miként kerülhetett a válogatott kispadjára Georges Leekens!

Fotó: MTI

Egy csomó érv van – legalább négy –, ami alátámasztja, hogy Georges Leekens kinevezése óriási hiba volt. Nézzük is szép sorban. 

1. Senkinek sem tűnt fel, hogy Georges Leekens belga? Vagyis igazából egy brüsszelita! Komolyan mondom…! Az utóbbi éveink arról szóltak, hogy állítsuk meg Brüsszelt, erre önként elkezdjük a belga bürokraták kihelyezett kígyóját melengeti a keblünkön. Hihetetlen! 

2. Georges. Magyarul György. Soros is George. Vagyis György. Van kérdés? Ne is legyen!

3. Maradjunk a névnél: Leekens. Ejtsd: LékENSZ. Elképesztő! Egyfelöl ugye lék. Aztán meg ENSZ. Akár azt is kikövetkeztethetjük, hogy a belga, maga a meglékelt ENSZ. Ami nekünk annyira nem pálya, mint a közepesen szimpatikus belga bácsinak a győzelem. És ugye, ha hozzátesszük az előző pontot, ami ugye egyértelmű párhuzam Soros és Leekens között, akkor már nem is nagyon mondhatunk semmit. A brüsszelita Soros, aki lék és ENSZ is egyben. Ki engedte ide?

4. Nem ért hozzá… Az a szövetségi kapitány, aki annyit tud mondani a kazah és a skót válogatott elleni vereség után, hogy a játékosoknak többet kellene szerepelniük a klubjaikban, az valóban nagy szaktekintély. Lehetne, hogy otthon szakértsen? A nappaliban. De mondjuk ez az első három ponthoz képest lényegtelen. Ez csak egy tény, ami egyre biztosabbnak tűnik. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/50428/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?