Blogolj!

Fütyköse buktatta le a lúzer erőszaktevőt

Pintér M. Lajos

Egy tökéletlen tökös pancsertől hangos a brit sajtó. A törpe vízműtelep rossz helyen eresztette ki a fáradt olajat, csattant is a csuklóján a bilincs. Egyébként megérdemelte a mocskos gazember!

Évtizedekig bujkált a hatóságok elől a most 60 esztendős angol Eric McKenna, akit azért kerestek a yardok, mert két nőt is megerőszakolt Gatesheadben és Newcastle-ben még 1983-ban és 1985-ben. A lúzer már-már azt hitte, hogy nyugdíjas éveit is szabad levegőn töltheti, és ha futja az összekuporgatott pennykből némi „Boom Boom” szerszámköszörülőre, talán néminemű nemi kapcsolatra (mármint értelmesre, egészségesre) is pályázhat.

Most viszont már arra kell összpontosítania, hogy vigyázzon a hátsó bejáratára, ugyanis folyó ügyeivel nyakára hozta a kopókat. Vagyis mehet a helyenként forró hűvösre.

Brit sajtóhírek szerint a törpe vízműtelep saját magát buktatta le, miután – kapaszkodjanak meg! – levizelt egy növényt, egészen pontosan belehuggyantott a szomszédék egyik vázájába. Hiába, a szükség nagy úr! No de mégis...

Ericet, aki nem angolna, nyilvános vizelést miatt fogták le, ám ha nyilvános vizelés, akkor a „minta” is nyilvános. Az angol zsernyákok kifinomult szimata elől pedig semmi sem marad rejtve, a tiltott helyre loccsantott sárgulásban ugyanazt a DNS-t szagolták és tapogattak ki, amit a mocskos gazember bő harminc esztendővel ezelőtt a brutálisan meggyalázott fiatal lányokon hagyott.

Az angol „hugyos Józsi” 23 év börtönt kapott. Lesz ideje inni és vizelni. No meg gondolkodni. Akár csomót is köthet a farkára. Talán mindenki így járna a legjobban.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/50010/pics/lead_800x600.jpg
Anglia,erőszak,humor,lúzer,rendőrség,vizelés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?