Blogolj!

Winetou nehéz napjai

Ragnar Volarus

Az apacsok törzsfőnöke, Incsu Csunna fia, Nso Csi bátyja, rossz útra tévedt. És most nem a hadiösvényről meg a kajovákról, komancsokról beszélünk.

Ő itt nem Winetou, hanem Gojko Mitic - Fotó: srbija.blog.hu

Winetou a rezervátumból vissza akar térni otthonába a Dél-Kárpátokba, ám ehhez az anyag fedezetet törvénytelen módon igyekezett megszerezni. Ezért szórakoztatóelektronikai termékeket lopott. A gonosz fehér ember és a tüzes víz vezette rossz útra a nemes román indiánt.

Kicsit megváltozott Karl May klasszikusa, ám ennek több a valóságalapja. A mi Winetou-nk ugyanis létezik.

Az egzotikus nevű román állampolgár A. Winetou azt vallotta a rendőröknek, azért lopott tévét, számítógépet, játékkonzolt és monitort, hogy ebből gyűjtsön pénzt a hazautazásra a Dél-Kárpátokba, mert nagyon honvágya volt. A 30 éves férfi a 22 éves bujáki R. Imrével és annak 13 éves öccsével január 10-én hatolt be egy házba, és onnan lopták el a fent nevezett eszközöket.

A betörések után a nyomkereső kutyák pár órán belül elvezették a rendőröket R. Imre lakhelyére, ahol a padláson megtalálták, és lefoglalták az elvitt tárgyak nagy részét. A két felnőtt férfit előállították, Winetou ekkor vallott színt: azért lopta el a dolgokat, mert fel akart hagyni a bűnöző életmódjával, és vonatjegyet akart venni a lopott holmik árából. Tehát azért vétett a törvény ellen, hogy ne kelljen bűnöznie.

Winetou és barátja (nem Old Shatterhand) sajnos mivel magukkal vitték a 13 éves fiút, ezért kiskorú veszélyeztetéséért is felelniük kell, így a rendőrök vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészségnek.

Lehet, hogy Winetou apacs, de ez a szitu szopacs.

Címkék: humor, lúzer
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/49610/pics/lead_800x600.jpg
humor,lúzer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?