Blogolj!

Kígyónak lábsó, madaraknak fogsor

Ragnar Volarus

Diktál a beteg, írja a doktor. Beszél majd az utókor, kiről? Ha-ha-ha, Doktor Bubóról! Ez már nem csak mese, valóra vált Szirákon.

Fotó: origo.hu

 

Klasszikus. Doktor Bubó sokak kedvence, igazi szórakoztató és humort sem nélkülöző mese. De sose gondoltam, hogy valaki még rajta is túltesz. Mert a kígyónak lábsó, madaraknak fogsor típusú megoldás másnak is eszébe jutott, méghozzá a Nógrád megyei Szirákon.

Egy 31 éves gyöngyöspatai férfi 2016 augusztusában több sziráki lakost kezelt, még orvosi ügyeletet is tartott. Csakhogy nem volt orvos kicsit sem, viszont egy igazi zsenit tisztelhetünk a személyében. Ő okostelefonnal gyógyított és diagnosztizált.

Az álorvos a mobiltelefonjával vérnyomást mért, EKG- és ultrahangos vizsgálatot végzett, és röntgenfelvételt is készített! Egy nőnél egy ilyen módon készített ultrahangos vizsgálat után állapította meg, hogy a hölgy több mint 3 hetes terhes, és azt az orvosi véleményt adta, hogy sós forró vízbe ülve megszakíthatja a nem kívánt terhességet. Mondjuk ez utóbbi bevált, de csak azért, mert a delikvens egyáltalán nem volt állapotos.

 

Fotó: play.google.com

És itt jön a csavar, mert ebben a történetben nem a doki a legnagyobb idióta. Először is. A vádlott 2016. július 13-án ismerkedett meg egy sziráki férfival, akinek női néven mutatkozott be, de nem szúrt szemet az illetőnek, hogy az Erzsébet egy felettébb ritka férfinév. Ezek után nem meglepő, hogy azt is gond nélkül elhitték, orvosként dolgozik, korábban több kórházat is vezetett. Másodszor. Az sem volt gyanús senkinek, hogy kizárólag este 22 óra és hajnal 5 között rendelt. Ezek után meglepődünk, hogy elhitték a mobiltelefonos röntgent és a többit?

Mindenesetre kuruzslás bűntette miatt tíz hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék a férfit.

Címkék: idióta
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/49542/pics/lead_800x600.png
idióta
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?