Blogolj!

Kell-e(?) nem(!) Anna nyúlfarknyi politikai meséje

Ragnar Volarus

Nem mindenkinek adatik meg, hogy hosszú ideig tartson a politikai karrierje. De hogy valami még azelőtt véget érjen, hogy elkezdődött volna?

Mi is megénekeltük, hogy Kelemen Anna úgy döntött, virtuálisan összegyűjti az indulásához szükséges aláírásokat lájkokat, és ha összejön az 5000, akkor csatába vonul. Nos, ezen gyorsan túl is esett, határidő előtt összejött a megcélzott szám.

Mellbedobással vetette be magát a kampányba Kelemen Anna

Úgy tűnik, hogy követője akad Cicciolinanak... mármint nem a felnőttfilmes szereplésekben, mert azon a területen már rég sikerült utolérni, és talán még túlszárnyalnia is a talján földre szakadt Staller Ilonát cikkünk főszereplőjének. Az 1980-ban született Kelemen Anna, egy „sztárlexikon" szerint „foglalkozását tekintve valóságshow-szereplő, modell, egykori Playmate és kezdő énekesnő".

 

Ezután Kelemen Anna ismét a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a budapesti 1-es körzetben kíván indulni a választásokon, és szombaton kezdi is az aláírásgyűjtést. Amit erről a körzetről tudni lehet: a Fidesz-KDNP-s Hollik István már összegyűjtötte a megfelelő számú aláírást, valamint itt akar indulni Juhász Péter Együtt-elnök és Fekete-Győr András Momentum-elnök.

A mai napon viszont rossz hírt kaptunk. Véget ért, ami el sem kezdődött. A mellben erős, szereplési vágyban kiemelkedően teljesítő, más téren viszont erős lemaradással bíró - és nem a gumimatrac formájú szájára gondoltam -, testformája alapján a nőneműek csoportjához tartozó, amorf Jeanne d’Arc mégsem kíván indulni. A fentebb említett urak fellélegezhetnek!

Mik lehetnek az okok? Szombaton hideg volt, így nem ment gördülékenyen az aláírásgyűjtés? Nem tudta milyen ruha illik ehhez a feladathoz? Ő állítása szerint más miatt döntött így:

„Hölgyeim és Uraim!
Tegnapi hódmezővásárhelyi eredményt figyelembe vettem,ezért úgy döntöttem,visszalépek a jelöltségtől. Mert,aki esélytelen és nem lép vissza az a valódi prostituált! Április 8-an mindnyájunknak el kell menni!”

 

Szóval prostituált? Hinnünk kell neki, elméletileg ezen a téren egy profival van dolgunk. Vagy egyszerűen tudja, hogy vele senki nem fekszik össze, így a csúcson abbahagyja. Elvégre 5000 lájk, az már nem semmi.

Viszont azt utolsó mondata szívből jött. Magyarok, április 8-án szexre fel! Anna mondta.

Fotó: mandiner.hu

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/49145/pics/lead_800x600.jpg
Kelemen Anna,választás 2018
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?