Blogolj!

Beindult az ellenzéki kamukampány

Kecskés István

Elkezdődött… Jönnek az elképesztő baromságok, olyan agyament dolgokat dobnak be az interneten, hogy csak kapkodjuk a fejünket.

"Radírozható tollakat adnak majd a választáson állítja egy bennfentes.Vigyél saját tollat és szólj másoknak is erről." – írja egy magáról megfeledkezett oldal. Sajnos nem viszi végig a sztorit, pedig "egy magát bennfentesnek megnevező forrás" állításaira hivatkozik a cikk. Márpedig, ha nagyon jó lenne a forrás, akkor tudná, hogy az ellenzékre szavazók mindegyikének a seggébe is feldugják majd a tollat, majd kapcsolgatják egy kicsit, hogy érezze a tördést, de nem gond, mert a tintát ki lehet radírozni. 

Minden valószínűség szerint benne leszek egy bizottságban április 8-án és el kell mondanom, hogy már meg is érkezett a radírozható tollat radírozó radírokat tartalmazó csomag és a gumikesztyű is, ami a toll higiénikus kapcsolgatásához kell majd. Amúgy a tollakat maga Orbán Viktor készíti a felcsúti otthonában, de nem egyedül, mert amúgy Tóthék-szerűen segít neki az egész család. Nem kell aggódni, mert az íróeszközökkel kapcsolatban közbeszerzést is írtak, amit természetesen nem én nyertem meg, hanem más, de nem gáz, mert a győztes megoldja ezt is. 

A baj csak az, hogy az internetet nem lehet kiradírozni. Egy tanács: az az oldal, amely körömgomba elleni szert reklámoz, egy viszonylag undorító képpel, az nem hiteles. Figyeljünk. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/49130/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?