Blogolj!

A sárdobáló Márki-Zaynak nincs ideje

Pintér M. Lajos

Az összellenzéki független gyurcsányista jobbikos a legvégén is tudta fokozni az őrületet: a zenés kampányzárója mellé még némi fekáliahajigálásra is futotta energiájából, a konkrétumok kifejtése elől viszont konkrétan elfutott.

Márki-Zay Péter szivárványos álfüggetlen hódmezővásárhelyi antilázárista próbálkozó két hónap alatt bemutatta, mit kínál a magyar nemzetnek az identitátásválságos, skizofrén honi ellenzék. A februári farsangban magát csalódott fideszesnek álcázó egykori SZDSZ- és LMP-ikszelő olyan kampányt tolt végig nekifutásból, amelyben sci-fi elemekkel tarkítva rongyoltak össze és bontogatták szabadmadár-szárnyaikat a Falus Ferenc-i vödörvizes szánalomparódia és a Zagyva György Gyula-i lámpavasas izomagyerőszak néphülyítésre szánt elemei. Nyakon öntve atlétás provokátor Gulyás Marci falra hányt festékével...

Márki-Zay Péter és a pesti provokátorok

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A hódmezővásárhelyi, összes ellenzéki párt által támogatott, vagyis ilyen módon a saját értékelése szerint független jelölt Márki-Zay Péter ismét olyat tett, amire eddig nem volt példa. Mert ugye azt tudjuk, hogy irgalmatlan nagy forradalom lesz, ha nem ő nyer vasárnap. Világos?! Meg ugye a lámpavasak ...

A fából vaskarika gyurcsányista jobbikos trójai faló még a hajrára is hagyott némi száraz puskaport. A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján kommunista támogatással várfoglalásra készülő hivatásos gyűlöletkeltő egy nappal a cél előtt fűtött sátorban táncoltatja meg az arra fogékonyakat (dobjunk egy hátast a szólista főszereplő kísérőinek jegyzékétől: Szűcs Judit, Kovax és Gerendás Péter, Dés László, Indigó és a Pop Filter), és akinek a zenés forrósítás nem lenne elég, mindezt még utánozhatatlan szardobálással fekáliahajigálással is meg tudta fejelni.

A becsület és a bátorság bajnoka a Független (és Objektív) Hírügynökséggel nyomott le szenzációs szerelmeskedést. A Blogstar által az elmúlt hetekben alaposan kivesézett kommunikációs ámokfutása multiorgazmusaként csuklóból odavágta, a „fél várost” megfizették azért, hogy hátráltassa, akadályozza őt. Így – listázza – Németh László atyát, Égető Gyula médiatulajdonost, Grezsa István önkormányzati képviselőt, Havasi Katalint és Bálint Gabriellát, a helyi Fidesz és KDNP vezetőit no és persze Hernádi Gyulát, a baloldali értékeket felvállaló és képviselő ellenjelöltet is.

MZP varázsigéje imigyen szóla:

„lehet mondani, hogy megfizették” őket azért, hogy ellene fellépjenek.

Alacsonyan szállnak az állítólagos szabályok, az éttermek, a számlák, a milliós támogatások és a ki nem nyomoztatott milliárdos pályázatok, magyarázat és bizonyíték azonban – természetesen – semmi.

No de miért is?

„A jelölt éppen házról házra járt; megértésünket kérte, ha nem tud most minden kérdésünkre válaszolni”,

de „a kampánya végeztével újra szívesen áll a rendelkezésünkre” – büffenti a vérszagot szimatoló FüHü.

Ugye, értik?

Mindenkit tetőtől talpig úgy jó alaposan besározunk, aztán elegánsan odébb fordulva sorsára hagyjuk a megkreált mocsokhalmazt, hiszen indokolni, kifejteni, megmagyarázni, bizonyítani sajnos, nagyon sajnos nincs időnk. Majd máskor, egyszer, ha és amennyiben... Talán.

Ha már itt tartunk, bizonyára azt is lehet mondani, hogy a materialista keresztény erkölcscsősznek elmentek otthonról. Akár ki is fejthetném ezt bővebben, de megértésüket kérem, szűkre szabott időmből ennyire futotta.

A humorérzéküket megőrző, higgadt hódmezővásárhelyiek vasárnap amúgy húsz perc alatt elégethetik a kiszebábot...

Lehet, de nem most

Vasárnap polgármestert választanak Hódmezővásárhelyen. A Blogstar végigkövette a kampányt, annak színét és fonákját egyaránt megénekelték a bloggerek, és talán kristálytisztán bemutatták: az összellenzéki-független jelölt sok mindenre alkalmas lehet - egyetlen dolgot kivéve. Ez pedig a megyei jogú város vezetése. Írtunk arról, hogy nagyot mondó nyilatkozatairól miként derült ki - általa -, hogy nem fedik a valóságot.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/49032/pics/lead_800x600.jpg
Falus Ferenc,Gulyás Márton,Hódmezővásárhely,kampány,lámpavas,Márki-Zay Péter,polgármester,választás 2018,Zagyva György Gyula
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?