Blogolj!

Hadházy Ákos büdös!

Kecskés István

Nagyon rossz szaga van az LMP képviselőjének. Mondták ezt már többen is. Sőt! Határozottan állították.

Persze ez lehet, hogy nem igaz. Az is megeshet, hogy Hadházy Ákosnak olyan illata van, mint a levendula földnek virágzás idején. Meg olyan lila is. Meg, amit csak el lehet róla képzelni. Mondjuk – tudom rossz az indulatom – én inkább azoknak hiszek, akik azt állítják bátran, név nélkül, hogy az LMP-snek szaga van. 

Én dolgom, nem? 

De!

Tarthatok ebben az ügyben sajtótájékoztatót? Mint a szél! Nem, nem úgy, mint a Szél, mert Bernadett nyilván nem tartana arról konferenciát, hogy Hadházy büdös, vagy illatos, ő csak viseli a sorsát. 

Szóval tartok erről egy sajtótájékoztatót, mondjuk Hódmezővásárhelyen, mert ott lesz legközelebb polgármester választás és így biztos minden érdekli arra az embereket. Elmondom, hogy mit hallottam Hadházyról, lobogtatok a havasesőben néhány A/4-est, külön kiemelem, hogy leginkább mikor és hol büdös, felhívom a figyelmet arra, hogy szerintem miként múlhatna el a szaga. Oszt fogom magam és elhagyom a várost. 

Mit tudtak meg tőlem a helyiek? Semmit. Beszéltem bele a levegőbe Hadházyról és ennyi. 

Na most ugye a jó LMP-s éppen ezt tette ma Vásárhelyen. Odament, ahol lényegében senki sem volt rá kíváncsi, mert arra nagyon figyeltek, hogy a videóban ne látszódjon az érdeklődő "tömeg" és elmondta, hogy most aztán mindenki annyira korrupt, mint a szél – nem az a Szél, hanem a fuvallat –, lobogtatta a havaesesőben az A/4-eseket és elhagyta a várost. 

Nem tudom… Nekem ez büdös. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48963/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?